Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Mamă la 14 ani. S-a mutat cu iubitul, la 13 ani, și a rămas însărcinată

Mamă la 14 ani. O tânără din judeţul Satu Mare a devenit mămică la 14 ani, după ce, înainte cu un an, adică la 13 ani, s-a mutat cu iubitul ei de 18 ani şi a rămas însărcinată. Ea a născut o fetiţă, care este îngrijită de familie. Problemele au început după naştere, când pe numele tatălui a fost deschis dosar penal pentru că a întreţinut relaţii cu copila de 13 ani.

Potrivit informaţiilor PortalSM, relaţia a început în anul 2021, când cei doi s-au cunoscut. Copila avea 13 ani iar băiatul 18. După o relaţie de 4 luni, tânărul s-a dus la părinţii fetei, dintr-un cartier din Odoreu, i-au spus că o iubeşte, şi că vor să se mute împreună. Părinţii nu au avut nimic împotrivă, astfel că fata de 13 ani s-a mutat cu tânărul.

Un an mai târziu, în 11.01.2023, fata care a împlinit 14 ani între timp, a născut o fetiţă. Din spital, s-au întors la locuinţa iubitului, şi este ajutată de părinţii lui să crească copilul.

Totul a fost bine şi frumos până când autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca o minoră de 14 ani să nască.

Tânărul a fost trimis în această săptămână în judecată şi riscă o pedeapsa cu închisoarea. El a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că de când s-au mutat împreună au întreţinut câte una-două relaţii pe săptămână.

Având în vedere că este recidivist, ar putea primi o pedeapsă cu executare.

7 comentarii

  1. erogirg Răspunde

    tigani

  2. Darwin Răspunde

    1. unde mama măsii au fost autoritățile? Fata asta ar trebui să fie aproximativ elevă în clasa a 8-a.
    2. după noile legi asta se cheamă viol. Nu eu zic ci legea dată de parlament.
    3. până nu se intră cu buldozerul în ei nu se va stopa fenomenul. Nu că m-ar deranja ce fac de capul lor dar începe să fie deranjant că toți sunt asistați sociali care la rândul lor produc alți asistați sociali care nu pot, nu vor să iasă din mocirla lor. Și noi cu toții plătim ajutoarele pe care ei le primesc nemeritat.
    4. oare cei de la asistența socială din localitate pentru ce iau banii??? Că din ce se pare pe nemuncă. Și ăștia făceau recent grevă că cică nu sunt bine plătiți. Dar pentru ce?????

  3. rodica Răspunde

    Eu tot zic educație sexuală nu trebuie în școală ca ei oricum nu sunt acolo trebuie educați la fața locului în bordei

  4. Anulu Mama Răspunde

    Tiganii trebuie castrati fara mila….

    • Cătălin Răspunde

      Numai spune așa ceva plătești daune morale sunt oameni la fel că noi am neamuri etnie unchi și mătușa chiar sunt roman grijă mare ce spui dar faci fapta rele bune rele . Nu i baga același oala.! Limbaj mai frumos data viitoare cum te exprimi

      • Katolin Răspunde

        Pentru limbul rrrumun care tastă se apasă????? Ioioi mare-i baiul în capul tău gol.

  5. boralaes tiganus Răspunde

    castrare obligatorie la tigani este solutia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.