Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Barmani din Satu Mare bătuţi în local! Au refuzat să mai servească băutură la ora închiderii

Doi barmani din municipiul Satu Mare au fost bătuți într-un local din oraș, după ce au anunțat închiderea localului şi au refuzat să mai servească unui grup de clienţi băuturi alcoolice.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc după ce barmanii au refuzat să mai servească băuturi la o masă la care se aflau cinci persoane, precizându-le că este ora închiderii. Aceștia au refuzat să părăsească localul, după care doi dintre eu au început să îi ia la bătaie pe barmani, cu pumnii și picioarele.

La închidere, agresorii au refuzat să părăsească localul, având un schimb de replici cu cei doi barmani. Într-un final, unul dintre barmani a fost ținut de agresori și lovit în diverse părți ale corpului de doi dintre bărbați. Cei doi barmani au necesitat 18-20 de zile de îngrijiri medicale.

Scandaul a fost surprins de camerele de supraveghere din local.

Dosarul lor a ajuns, în cursul acestei săptămâni, în faţa instanței, urmând să fie judecați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Unul dintre ei nu a fost încă interogat, fiind înafara țării.

3 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Sper sa petreaca multi ani la puscarie golanii naibii. E plina lumea de toti parvenitii care se cred ca totul li se cuvine.

    • BACHUS Răspunde

      Satmarean , cred ca te referi la golanii de barmani care toarna in noi pana se deschide supapa si dupa aceea inchide BUFETUUUU ? Foarte bine la puscarie cu bulangii.

    • c-block Răspunde

      In acest moment daca unul dintre partile vatamate nu a dat declaratie si a plecat exista o posibilitate foarte-foarte plauzibila ca tot cazul sa se termine in coada de peste. Sau in cel mai rau caz pentru faptas ca sa scape cu maximum o amenda. Pentru ca vezi tu partea vatamata de aia se cheama asa ca legea este teoretic ca sa-i asigure compensatie si pedeapsa pentru cel care i-a provocat aceste neplaceri. Nu m-as aventura in aprecieri cum ai facut tu pentru ca de prea multe ori s-a dovedit ca suntem o tara speciala cand trebuie aplicata legea. Toti suntem egali doar ca se mai intampla ca unii se dovedesc ai egali decat restul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.