Ultima actualizare: azi, 22:38

Naţionale

Cutremurător! Crimă odioasă în România: un bărbat și-a bătut mama până la moarte

Crimă odioasă în județul Olt. Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, și-a bătut mama, în vârstă de 91 de ani, până când aceasta a murit. Bărbatul a fost prins și și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din comuna Sâmbureşti, se află o persoană decedată.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa, care a identificat trupul unei femei, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmbureşti, care prezenta leziuni la nivelul capului, trunchiului şi membrelor”, au precizat poliţiştii.

Ei au menţionat că în urma cercetărilor a fost identificat principalul suspect în acest caz, un bărbat de 47 de ani, din localitate.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au stabilit că femeia a fost omorâtă de fiul ei. El a recunoscut comiterea faptei şi a povestit anchetatorilor că a lovit-o pe mama sa cu palmele la nivelul cefei şi obrazului şi cu pumnii la nivelul coastelor.

Procurorii au precizat că moartea femeii a fost violentă, fiind cauzată de „şocului traumatic şi hemoragic, consecinţa unui politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale”.

Anchetatorii au adăugat că „leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, excluzându-se aproape total producerea acestora prin cădere” şi au menţionat că moartea poate data de două – patru zile.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor şi va fi prezentat miercuri Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.