Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Șofer cu arsuri după ce i s-a aprins mașina în mers, în Satu Mare. Autoturismul s-a oprit în parapet

ACTUALIZARE. O șoferiță, în vârstă de 52 de ani, a sărit din mașina aflată în mers, după ce autoturismul a luat foc. Totul s-a petrecut astăzi, miercuri, 17 ianuarie, în județul Satu Mare. În urma incidentului, femeia a suferit arsuri și a fost transportată la spital.

Ce spune poliția:

,,La data de 17 ianuarie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19 F, în afara localității Odoreu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că habitaclul unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat o femeie de 52 de ani, ar fi luat foc, iar aceasta s-ar fi aruncat, din mers, din autoturism. Din producerea evenimentului a rezultat rănirea femeii.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Ce spun pompierii:

„Astazi, la ora 12:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al jutețului Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, prin lovirea unui autoturism de un parapet, între localitățile Odoreu și Babășești, rezultând incendierea acestuia. Din informațiile apelantului, în interiorul autoturismului se afla o persoană de sex masculin care se afla în imposibilitatea de autoevacuare.

La fața locului s-au deplasat 8 subofiteri cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una având în dotare modul de descarcerare. De asemenea la locul intervenției s-a alocat și o ambulanță SAJ.
Ajunse la locul intervenției, forțele profesioniste au gasit victima evacuată și incendiul lichidat de catre participanții la trafic. Victima a fost preluată de catre echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportata la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru îngrijiri suplimentare, pompierii militari au asigurat măsurile PSI la fața locului”, transmite ISU Satu Mare.

Știrea inițială:

Un șofer a suferit arsuri după ce i s-a aprins mașina în mers. Autoturismul s-a oprit într-un parapet. Totul s-a petrecut miercuri, 17 ianuarie, în județul Satu Mare.

Șoferul se deplasa cu autoturismul, moment în care, la ieșirea din localitatea Odoreu, i s-a aprins mașina și a intrat într-un parapet metalic. Ceilalți participanți la trafic i-au sărit în ajutor și l-au ajutat să stingă incendiul.

Mai apoi, la fața locului au intervenit și pompierii, precum și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare. Conducătorul autoturismului a suferit arsuri și a primit îngrijiri medicale.

Deocamdată, nu se știe exact cum s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.