Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

Doi recidiviști au dat şi au fost prinşi după ce au fugit de poliţie şi au făcut accident

Doi bărbați recidiviști din Carei au comis două spargeri în aceeași noapte la două firme aflate într-o curte comună şi au fost prinşi de abia după ce au fugit de poliţie şi au făcut accident. Condamnarea a venit în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea de 28 iulie 2022, între orele 00:00 – 03:30, cei doi au pătruns în curtea unei societății din localitatea Craidorolț, de unde au sustras un sistem GPS tractor, monitor afişare parametru tractor pentru semănătoare, un flex cu acumulator şi încărcător, maşină de găurit, umidometru cereale, toate aparținând societății, cauzând un prejudiciul total de 100.522,31 lei.

Cu acelaşi prilej,  au sustras şi un picamer şi două bormaşini de la o altă societate aflată în curtea aceluiaşi imobil, cauzând un prejudiciu de 5.500 lei.

În urma urmăririi penale, cele două societăți au solicitat despăgubiri, una dintre ele a recuperat deja integral paguba de 5.500 de lei, iar ceea de-a doua a cerut 17.657,41 lei despăgubire.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi bărbați au coborât dintr-un autoturism, fiind ulterior identificați.  Aceștia au fost prinși în data de 30 iulie 2022, când cei doi au fost implicați într-un incident rutier, iar unul dintre ei a încercat să se sustragă de la controlul poliției.

La percheziția vehiculului, nu au fost găsite bunuri suspecte, dar asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite sume de bani în valoare de 4.122,85 lei, 1.421 euro și 1 dolar. Există indicii că bunurile furate s-ar putea afla la domiciliile celor doi inculpați.

În data de din 27 ianuarie 2023, unul dintre bărbați s-a sustras de la procesul penal, fiind ulterior arestat în altă cauză.

Unul dintre bărbați este deja în penitenciar, fiind condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru furt calificat, în timp ce cel de-al doilea este cercetat aresat şi el, fiind cercetat şi în alt dosar.

2 comentarii

  1. 123 Răspunde

    Dacă era doar titlul nu înțelegeam nimic!!!

  2. H&R Răspunde

    Da’ titlu pe maghiară cum vine? Nu de alta dar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.