Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

Dosar penal după ce o mamă și 7 copii s-au intoxicat cu o substanță de uz veterinar

Dosar penal după ce o mamă și copiii ei, șapte la număr, s-au intoxicat cu o substanță de uz veterinar. Totul s-a petrecut vineri, 5 ianuarie, când femeia s-a spălat și și-a spălat și copiii cu o soluție de curățat oile. 

,,La data de 4 ianuarie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane s-ar fi intoxicat cu o soluție specifică igienizării ovinelor, în localitatea Pir.

Persoanele în cauză au fost transportate la mai multe unități medicale, pentru a li se acorda îngrijirile medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Femeia și unul dintre copii au ajuns la terapie intensivă, doi copii au fost internați pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare, iar patru copii au fost transferați la Cluj-Napoca.

,,Azi, 5 ianuarie, s-au prezentat la UPU, intoxicați cu o substanță de uz veterinar prin aplicare externă, o mamă cu 7 copii din mediul rural. După acordarea intervențiilor de urgență, mama în vârstă de 37 ani și un copil de 11 ani au fost internați pe secția Terapie Intensivă, doi copii în vârstă de 9 și 15 ani au fost internați pe secția Pediatrie și patru copii cu vârste de 5 ani, 7 ani și două gemene de 3 ani au fost transferate la Pediatrie Cluj-Napoca”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Sărăcia și lipsa de educație duc la aceste drame,din păcate sunt din ce in ce mai multe.Statul român se rezumă doar la faptul că au majorat alocațiile pentru copii.Acesti copii sunt condamnați la sărăcie și lipsa de educație,viitoare victime ale traficanților de persoane , clienții penitenciarelor și muncă ieftină pentru patronii din Romania sau din străinătate.Din păcate statul român nu mai există, există doar atunci când trebuie să majoreze taxele bineînțeles pentru binele lor,și la alegeri când vin să ne cerșească voturile.

  2. Mircea Răspunde

    Din pacate asta e adevarul, statul nu isi face datoria toate institutile sunt conduse de oameni fara nici o pregatire professionala , incompetenti si mediocrii! Acesti sarmani batuti de soarta fara nici o vina, nu ar avea voie sa aiba acces la substance atat de periculoase! politia in cazul asta de fapt la fel ca intodeauna este incompetenta. Cine comercializeaza substantele periculoase ar trebui sa aiba o responsabilitate

  3. Gica Bulan di la Iași... Răspunde

    Pai daca olecuț di ivermectina facui bini la Covidu ,merge șî șeva di oile la copchii !

    • Darwin Răspunde

      👍. Poi cam așe se selectează dintre oameni idioții pe lumea asta. Copiii știu să facă cu căruța dar minte nici unul din părinți nu are. Poi de ce să și aibă dacă e obositor să folosești !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.