Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Străzi modernizate în Apa. Adrian Cozma: ,,Programul ”Anghel Saligny” merge înainte”

Un număr de 13 kilometri de străzi urmează să fie modernizate în localitatea Apa din județul Satu Mare, anunță Adrian Cozma. ,,Programul Anghel Saligny merge înainte”, spune deputatul.

,,13 km de străzi vor fi modernizate în comuna Apa. Lucrările au început și nu va mai rămâne nicio stradă neasfaltată pe teritoriul comunei. Programul Național de investiții “Anghel Saligny” merge înainte și sperăm să finalizăm cât mai multe proiecte în acest an. Felicitări primarului Trandafir Vasile Radu și întregii echipe!”, a transmis deputatul Adrian Cozma.

13 comentarii

  1. USR căcat Răspunde

    Programul merge înainte și Adrian la gunoi…

  2. 🦁 Răspunde

    ADI(O) belesti tu P U L A
    Anul asta nu mai prinzi tu nimic
    Ordinar nesimțit ce ești! Bagi tu râcă între noi și maghiari!!!! Rușine câine ce ești

  3. Vasy Răspunde

    Daca ca ne-a promis Adi Cozma drum, atunci o sa fie, pentru ca de nu fac muncitorii, merge Adi cu galeata si face drumurile…. deci problema e rezolvata!
    Oare groapa aia astupata anu’ trecut de Adi a ramas astupata sau … e crater din nou?

  4. Dacian Ferarri Răspunde

    Mare patriot e dl Cozma. Fratele domnului deputat este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina, iar tatal domnului Cozma incaseaza bani de la ONG-uri finantate de statul maghiar.

    • Dani Răspunde

      Foarte bine punctat! Cei de la Politia Locala sa mearga pe Strada Paulesti sa ceara socoteala de ce au distrut spatiul verde din fata magizinului de furaje? Oare cine este proprietarul acelui magazin?

    • Dorin Răspunde

      Poate ai vrut să scrii importator de azotat de amoniu!Asta in ideea că acum 3 ani cei de la Arme si Munitii i-au ridicat acest drept!

  5. Varu Răspunde

    Voi l-ați votat,de ce vă plângeți?

  6. Ilie Răspunde

    Numa’ PSD isti miștocari și trolleri pe aici. Bine că face ceva Govor sau Kereskenyi. Primul a acceptat deja înfrângerea, s-a aliat cu UDMR ul, că să primească diverse firmituri, gen Roca post de viceprimar. Te umflă râsul. Iar kereskeni, intre două pahare, șe gândește la ce-o uitat el din școala de drept din Ungaria, unde ar fi trebuit să învețe, in cel mai bun caz, legile statului vecin, de la care a primit diploma de licență și în baza căreia a fost angajat în Romania, că jurist (!!!). Cam atât a lucrat aici, și asta pe hârtie , după care a fost votat de dobitoci.

    • Pepco Răspunde

      O fi vreo problema ca cineva are diploma de licenta din alte state al Uniunii E.?
      Nu toti am ramas la diploma de absolvire a 8 clase.
      Apropo, nu uita poarta deschisa, la ora 8 vine ciurda.

      • Ilie Răspunde

        Nu este nici o problema,😁 doar cei mai buni fac școli în străinătate recte (recte nu vine de la rect- că să nu crezi că sunt tendențios). Problema este, in fond, simplă, tovarășe. Cum draq înveți legile ungurești și te angajezi jurist in Romania, unde aceste legi nu sânt valabile? Cine l-a angajat și pe ce criterii?!!! Că de profesat, nu putea, e ca și cum un chinez ar învăța limba franceză și ar fi angajat profesor de engleza😂

  7. Ionuț Răspunde

    Lasă Adisor vrajelile astea ieftine că numa de astea ești bun,concret nimic,vezi cum faci că ți-a fi greu din punct de vedere electoral, să îți faci o strategie bună cu atârnătorii tai,că dacă nu o vei rupe in fericire că tare multi te așteaptăa colț, PSD cu UDMR au dat mâna,degeaba faci alianță cu nimeni în drum că tot nu iese de un meniul zilei complet doar de supă, felul doi desertul și băuturile sunt în ogradă PSD/UDMR,drept urmare ocupă-te de strategii electorale serioase nu de poze și povești de adormit copii,treabă ii serioasă anul acesta și mi să nu rămâi și tu pe langa încă o tură în parlament!.

  8. Groza Răspunde

    Ce face Cozma cu cerealele din Ucraina, ca nici la gaini nu le poti da pentru ca sunt modificate genetic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.