Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Viceprimarul Adelin Ghiarfaș a câștigat procesul cu PNL

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, a câștigat procesul cu PNL, prin care a fost exclus din partid. 

Adelin Ghiarfaș a fost exclus din Partidul Național Liberal, fiind acuzat că nu a respectat linia PNL. Viceprimarul a câștigat procesul în primă instanță, însă Partidul Național Liberal a făcut recurs. Doar că apelul PNL a fost respins, iar viceprimarul Ghiarfaș câștigă procesul.

Soluția pe scurt: ,,RESPINGE ca nefondat apelul principal formulat de apelantul – pârât PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL SATU MARE PRIN ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ SATU MARE, în contradictoriu cu apelantul – reclamant GHIARFAS ADELIN CRISTIAN. (…) Obligă pe apelantul – pârât Partidul Naţional Liberal Satu Mare prin Organizaţia Judeţeană Satu Mare la plata către apelantul – reclamant Ghiarfas Adelin Cristian a sumei de 5000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Definitivă”.


17 comentarii

  1. Irimus Răspunde

    Adrian Cozma e mare patriot, dar familia lui incaseaza bani de la ONG-uri finantate de statul maghiar. Fratele deputatului este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina. Halal patriot!

  2. .... Răspunde

    PNL are din nou viceprimar

  3. Borsa Răspunde

    “Cozma Ady nici nu stii, cat de mic incep sa fii!”

    De fapt ai fost tot timpu’ pitic dar din ala care umbla cu scula mica :)))))

  4. Satmarean Răspunde

    Noa amu vor urla soferul si fotograful lui Cozmica (platiti din bani publici). Felicitari domule Adelin! NU MOR CAII CAN VOR CAINII!

  5. c-block Răspunde

    Pentru informarea completă ar fi de lăudat dacă a-ți putea da și numele juristului/avocatului care a reprezentat partidul în proces. Nu de alta dar la o adică să știe omul de cine să se ferească. Această sentință este într-un fel un moment de normalitate. Dar numai într-o țară normală. Noi mai avem până acolo. Deocamdată polițiștii care gesticulează în public cu arma din dotare fac dosare penale împotriva celor care vor să demonstreze. Oare când s-a citit pe acolo ultima oară Constituția țării?

    • Sile Puscas Răspunde

      Elena Marian a reprezentat PNL în acest proces

      • Ionuț Răspunde

        Adisor,hai că te-a făcut Adelina de 5000 lei și ți-a știrbit o țâră din prestigiul tau de mare politician, baga atârnătorii de serviciu la atac pe Facebook!:))))

        • Beny Kira Răspunde

          Adrian Cosma a ieșit cu fruncea sus! Mereu o face!

          • Ionuț

            …..frunte pe care Adelina i-a lipit cu dedicație 5000 lei!:))))

          • Opincarul

            Corect, fruntea sus! Și o să le deie și la greblă la toti slugoii UDMR din județ!

          • Ionuț

            …maxim ce o să le poată face Adi Cozma,cu slugoi UDMR este să îi sugă!:)))

  6. Opincarul Răspunde

    Ghiury asta de ghiarfas este că unu pe care vrei să-l dai afara din casă și el numa’ nu vrea să iasă. Mai mult, justiția (romană😁) îi dă si dreptate! Dacă nu respectă ceea ce i-au zis cei care l-au numit, atunci este logic să de plece, și asta în cel mai bun caz. E ca și cum ii dai omului un avion, îl trimiți in aer și el numa’ ce nu vrea să îl aducă înapoi. O să cada. Sau probabil că îi dă Che Guevarrsekeny un post de secretară. La pachet cu fustă foarte scurtă și ruj+ strugurel, că să aibă buzele roșii și catifelate😁

    • băi! Răspunde

      Băi! Dacă nu știai află de la mine că vremea aia cu partidul unic și cu unicul gânditor care le știe pe toate a cam trecut. Asta pe lângă simplul fapt că respectarea legilor țării nu sunt niște lucruri opționale. Dacă unii așa înțeleg statul de drept atunci vai de capul lor. Restul ce ai debitat pe aici sunt niște lucruri pe puțin dezgustătoare, nelalocul lor. Adică niște chestii trase de păr. La alegeri se va vedea cum te vei mai văita văzând rezultatul. Pentru că oamenii sunt sătuli de acest comportament bivalent, adică să fii la guvernare tot timpul și să-ți faci singur opoziție. Viceprimarul de aia a rămas și a câștigat procesul pentru că justiția a stabilit că măsurile întreprinse de partid nu au acoperire legală. Atât și nimic mai mult. Rumegă.

      • Ionuț Răspunde

        …lasă-l că îi prostuț nu te chinui cu discursuri lunigi că nu pricepe nimic!:)))

      • Opincarul Răspunde

        Alelei! Surprinzător, text bine structurat, un pic “smucit”, cu “nerv” – cum s-ar spune, exprimare elevată (totuși, să-ți fie rușine pentru “băi”), o singură greșeală, minoră, de punctuație, și aia intenționată (punctul de la final ce înlocuiește semnul exclamării), în scopul reprezentării unei furii stăpânite. Ghearfașe, ai ghicit cu reprezentarea, sunt taur, dar nu rumeg, ci iau în corn. Alifia, dacă te interesează, descurca-te, mie mi-e indiferent. Umectarea buzelor cu ruj și strugurel o rezolvi cu Che Gueșcheri. În rest, pari mult mai simpatic decât ieși în poze. Ești “cuvântogenic”, hai că mi-a scăpat și-un compliment! N.B. M-am mai “înmuiat” de când am văzut că mai mult te duce capul decât te trec apele.

  7. Satmarean Răspunde

    Cariera lui politica se sfarseste . A navigat de la un partid la altul .

  8. teo Răspunde

    BRAVO! Adevarul merita auzit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.