Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Focar de infecție într-un apartament din Satu Mare. Locatarii blocului cer ajutorul prefectului

Prefectul Radu Roca l-a primit, în această dimineață, în audiență, pe reprezentantul locatarilor Blocului nr. 43 de pe strada Dariu Pop. Acesta a depus, în numele a 14 locatari, o petiție la Instituția Prefectului prin care sunt semnalate mai multe nereguli apărute în ultima vreme la un apartament al blocului.

,,În urma debranșării apartamentului de la utilități s-a creat un focar de infecție iar din apartament se scurg lichide urât mirositoare ce crează disconfort major. Periodic sunt adăpostiți oameni ai străzii ce tulbură liniștea, ordinea și sănătatea publică în zonă”,  a transmis reprezentantul locatarilor.

Prefectul Radu Roca a solicitat azi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, organelor abilitate să efectueze de urgență un control și să ia măsurile legale pentru restabilirea ordinii și a unui climat civilizat de conviețuire la blocul de pe strada Dariu Pop.

2 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Ce poate să facă Roca ?

    • Ionel Răspunde

      Cum ce să facă? Poate, de exemplu, să îl roage pe viitorul său șef, adică Gabor, să trimită politia locală pe acolo, și așa PSD și UDMR sunt, mai nou și declarat, echipă bună. După asta, dacă iese treabă sau nu, asta contează mai puțin, pot sa stea la un pahar. Unul poate chiar să cânte, iar celălalt să danseze, după cum se înțeleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.