Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Impact puternic în Satu Mare. Trei vehicule implicate. Au intervenit pompierii

Impact puternic în Satu Mare. Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit astăzi, în jurul orei 13.15, la un accident rutier produs pe strada Careiului, municipiul Satu Mare. În urma coliziunii dintre două autoturisme și o autoutilitară, au rezultat 2 persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au deplasat 15 cadre militare, cu o autospecială pentru descarcerare și două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2, fiind prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

După monitorizarea medicală la fața locului, două dintre victime (conștiente și cooperante), au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.

Echipajele prezente au deconectat bornele autoturismelor pentru eliminarea riscului de incendiu și au asigurat măsurile PSI.

5 comentarii

  1. satmareanu' Răspunde

    Nicio tigaie? 🙂

    • 👢 Răspunde

      Numai masini de lux :-))…. De ce nu iesi sa te lauzi cu ultima achizitie de vreo 600 euro n-ai bani de combustibil??? Poate ajungi si tu pe porcarsm :-)))

  2. 😯😯😯 Răspunde

    Vai de plm! Astea sigur nu mergeau cu 50 la oră!

  3. Satmarean Răspunde

    Rău sor spârtycat !!!

  4. Gheorghe Răspunde

    Asta spune multe despre calitatea celor care primesc dreptul de a conduce in satmar,despre caracterul lor.Pe loc drept sosea marcata cu linii albe(sa vada si orbu),vizibilitate buna,asfalt fara gheata,etc,etc si careva dintre cei 3 a facut-o de oaie.Sunt aproape sigur ca cel care este nevinovat a iesit cel mai sifonat din acest carambol.Neatentie,graba,lipsa de responsabilitate,,lasa ca doar nu s-a urca pe mine,doar ma vede ca-s aci”si alte cate si mai cate asemenea mentalitati duc la accidente de genul.Sunt unii care gandesc,,hapt de-al dracului nu il las,ce vrea?sa urca pe mine?…e dreptul meu”” si nu cedeaza cand vad vreun nebun facand ,,pe nebunu””.Mai vere da te pui cu nebun inseamna ca esti si tu pe aproape,iti risti viata,famila si masina.Lasa nebunu sa mearga in draci….evita-l fereste-te din fata lui ca o sa gaseasca el locul unde-l asteapta ,,doamna cu coasa”….Si sarim in sus de cur ca se pun camere video peste tot!Sa puna mai camere tot din 500 in 500 de metri,pe toate strazile si in curtile blocurilor sa fie prinsi toti nemernicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.