Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. Mașină făcută scrum, în noaptea de Revelion, la Satu Mare

În această dimineață, 01.01.2024, în jurul orei 05:30, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la un autoturism staționat în curtea unei gospodării din localitatea Pomi.

Ca forță de sprijin a fost solicitat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pomi.

La locul evenimentului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 14 cadre militare, reușindu-se astfel lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la casa de locuit aflată în imediata apropiere.

Cauza probabilă de producere a incendiului, în ambele misiuni, a fost scurtcircuit electric la un cablu electric neizolat corespunzător.

2 comentarii

  1. wow Răspunde

    De aceia e buna caruta. Ferul nu arde, de scandura facem rost cumva.

    • wow Răspunde

      În Franța și în Germania sute de mașini au fost incendiate de petrecăreți la Tembelionul de pe străzi. Mașini incendiate fără discriminare. Cine știe poate vreun expat de-al nostru reîntors să-și umple mațele a pus la cale “distracția” asta? Mai știi? Nu recent a fost unul care a rupt beemweul închiriat la oră beat fiind și fără permis în poarta poliției locale? Că atâta minte are, adică nu are? Sau a vrut să arate la neamurile uitate acasă cum se distrează tot omul vestic, “civilizat” pe seama altora pe afară?😵😮😥 Dacă asta înseamnă vestul civilizat eu prefer să stau acasă. În paranteză s-a ajuns acolo că în Suedia părți din orașele mari nu sunt frecventabili pentru suedezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.