Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Sentință în cazul minorului care s-a răsturnat cu mașina pe Centura Sătmarului

Minorul din Satu Mare care s-a răsturnat cu mașina în sensul giratoriu de pe drumul Careiului și-a aflat sentința. Acesta a scăpat ușor, fiind condamnat, luna aceasta, la ”măsură educativă”.

Potrivit informațiilor PortalSM, în dimineața zilei de 13 iunie 2022, în jurul orei 05:30, Poliția Municipiului Satu Mare a fost alertată cu privire la un eveniment rutier petrecut pe strada Careiului. Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și au descoperit un autoturism răsturnat pe spațiul verde al sensului giratoriu de la varianta de ocolire.

Mașina,  avariată în proporție de 80-90%, prezenta și daune la două indicatoare rutiere. Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un minor în vârstă de 15 ani, care a recunoscut că a sustras vehiculul de la tatăl său. Testul cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ, însă testul rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive a relevat prezența THC (Tetrahidricanabinol) în organismul minorului.

Tatăl acestuia a fost informat despre incident în jurul orei 05:00-06:00, printr-un apel telefonic de la o persoană necunoscută și ulterior de către autorități. Acesta nu a dorit să depună plângere împotriva fiului său pentru furtul autoturismului și nu are pretenții de la acesta. Minorul a mărturisit că a luat cheile mașinii fără aprobarea tatălui său și a plecat în oraș cu prietenii săi, unde au consumat droguri.

În jurul orei 05:30, aflați pe Centura de Ocolire, minorul a pierdut controlul mașinii în zona Hotelului Dana de pe strada Careiului, intrând în coliziune cu sensul giratoriu și răsturnându-se. Prietenii săi au părăsit locul accidentului fără vătămări, iar minorul a rămas la fața locului.

Acum, minorul a fost condamnat la o ,,măsură educativă neprivativă de libertate, pe o perioadă de 4 luni, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


4 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Mda. Așa se întâmplă de obicei la cei cu banii de-a gata. Tata le rezolvă pe toate. Și în cazul idiotului de la 2 Mai așa a fost până ați văzut și voi ce a reușit să înfăptuiască. Că nu era nici ăla la prima ispravă de genul. Că cei doi copiii morți săracii au fost culeși cu lopata de pe jos că erau rupte în bucăți. Sau să vă readuc aminte de faza cu Iorgulescu jr.???? Și ăsta cu ștate vechi în domeniu. Câteodată ca să priceapă la unii se pare că trebuie să li se aplice o palmă zdravănă peste cap.

  2. Satmarean1 Răspunde

    La pedeapsa asta o sa mai faca,pt ca merita!!!!! Nici de la taticu nu a primit sigur vreo ….mustruleala. Poate data viitoare va fi major si altfel vor sta lucrurile.

  3. doi Răspunde

    Deci cacatul ala nu a fost sanctionat deloc …. Frumos, apropo Carbonizare placuta Ciolacule.

  4. altu fără bmw Răspunde

    @doi, acum mai rămâne să aflăm (dacă aflăm vreodată) a cui pui este acest virtual Schumacher de Satu Mare. Că așa este pe la noi. Vezi și cazul de la 2 Mai sau puiul de Iorgulescu. Ambii young & restless și cu tati care ține spatele. Rezultatul se cunoaște. 100% sunt sigur că copilul se și amuza că ce grozav estem. Mai rămâne să verifice cineva f.bookul lui că mai mult ca sigur ai rămâne șocat cât de puțin conștientizează din tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.