Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. Și-a cumpărat o mașină cu 8.000 de euro și a rămas fără ea. Autoturismul, confiscat în PTF Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, la ieșirea din țară, un autovehicul căutat de autoritățile din Franța. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Joi, 11 ianuarie, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean român în vârstă de 42 de ani, din județul Cluj. Acesta conducea un autovehicul marca Renault Traffic. Polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Franța, alertă introdusă în data de 07 iulie 2023, cu mențiunea furt. Cel aflat la volanul autoturismului a declarat că mașina a cumpărat-o de la un alt cetățean român stabilit în Franța, a plătit 8.300 de euro în schimbul autovehiculului și nu avea cunoștință despre situația constatată în punctul de trecere a frontierei.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 41.500 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

3 comentarii

  1. 😵😵😵 Răspunde

    Cine are 8000 de euro în plus nu se joacă când se distrează! Asta în loc să facă niște verificări sumare înainte de a arunca banii pe geam.

  2. Varu Răspunde

    Era un chilipir,individul știa că mașina are probleme,dar și-a încercat norocul.

  3. Eu Răspunde

    Daca inteleg eu bine a ceea masina a fost in Romania ! Cum a intrata si nu sa descoperit ca este furata? Ciudat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.