Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Topul județelor din România în funcție de salarii. Satu Mare se află pe primele locuri!

În anul 2023, în Satu Mare salariul mediu net a fost de 4.000 de lei, astfel că județul nostru se clasează pe locul 10 în țară, conform unui sondaj făcut de eJobs.ro în rândul utilizatorilor unei aplicații de specialitate dezvoltate de platformă.

Conform raportului „Review and Trends 2024”, cele mai mari salarii din România sunt în București, cu o medie netă de 5.000 de lei, Timiș (4.700 lei) și Cluj (4.500 lei). Medii salariale nete de 4.000 de lei sunt în județele Ilfov, Brașov, Sibiu și Satu Mare, iar clasamentul continuă cu județul Sălaj (3.978 lei) și se încheie cu Bihorul (3.950).

Cele mai mici salarii din România au fost, în 2023, în județele Caraș-Severin (3.100 lei net), Gorj, Ialomița și Vâlcea (3.200 lei), Vaslui (3.300 lei), Covasna și Vrancea (3.400 lei), respectiv Călărași, Teleorman și Mehedinți (3.500 lei).

Informațiile sunt culese din aplicația Salario dezvoltată de eJobs, în care angajații, utilizatori ai platformei, își declară singuri veniturile. Cele mai mari salarii introduse în 2023 de angajați în platformă au fost de 42.000 de lei – salariu încasat de un CEO, 25.000 de lei (ofițer naval), 45.000 de lei (arhitect IT sau CTO).

15 comentarii

  1. SAVU Răspunde

    e mare minciuna ca e satu mare intre judeti cu salarii mari.. pe cine vreti sa fraieriti? :))))))))
    sigur ca nu e asa ….

    • Kozma Adorján Răspunde

      Vezi dacă ești prost!?
      Dacă tu nu ești în stare să produci lunar mai mult de 1000 de euro lunar, de ce crezi că toți restul sunt la fel de puturoși?
      Trebuia să umbli la școală încă odată anii câți i-ai umblat, și să și înveți, și acum luai și tu salariu de mii de euro lunar, la tine acasă!

      • Kozma Getzi Răspunde

        Bai cocalar de Szatmar, tu macar stii ce vorbesti? Daca pe tine te-a bagat tactu undeva la un locsor bun la caldurica, pe nepotisme si pe dinastea, nu inseamna ca si restul “puturosilor” ca noi au acelasi noroc ca tine. Mai bine te-ai prinde singur de gat si te-ai gandi ca stai pe banii populatiei degeaba, o capusa sugaci, care suge de la populatie si nu produce nimic. Stiu foarte multe persoane mult mai inteligente si mai scolite ca tine, care au si 3 facultati, dar nu pot sa intre intr-un loc de munca decent din cauza sugacilor si a capuselor astora ca tine, care ocupa acele locuri de munca prin relatii si prin mita. Asa ca besi in gatzii matii de cocalar imputzit, si mai bine te ascunde si nu vorbi, cai vai de capu tau daca ar fi sa te descurci singur pe propriile tale puteri!

        • Kozma Adorján Răspunde

          Bravo, ți-ai demonstrat nivelul de inteligență, care în momentul actual se află undeva sub nivelul burții broaștei! Un om cu trei facultăți nu este neapărat un om mai inteligent, ci mai degrabă un inadaptat sau un tocător de banii părinților care nu este în stare să se adapteze la nevoile pieței de muncă și mai degrabă se lamentează că așa-i românul!

          PS: Îmi place cum te-a botezat mă-ta 😉 Sau poate că tac-tu a fost beat când s-a dus la oficiul stării civile, l-au întrebat de nume și el a înțeles că l-a întrebat ce a băut, de-acolo getzi! No poftă bună să ai, că ți-e plină gura și capul de așa ceva!

          • Kozma Adorján

            Aha, când sunt mic și prost dar când deja ajung mare nu mă mai joc. De prea multe ori am văzut și am experimentat că poți să fii tu competent dacă nu ai carnet de partid de care trebuie eventual să deschizi ușa cu capul că doară mâna e ocupată cu alte cele …. Lasă tu poveștile astea nemuritoare că știm noi ce și cum e prin țara asta! Tu știi că acum Silaghi e mare boss la Camera de Comerț la Bucale? Drept fișa postului cere să fie jurist dar pentru el poate să fie bun și diploma de inginer. Doar atât despre cum se ocupă posturile pe la noi. Sau hai să povestim despre marele adormit din consiliul de administrație de la Hidroelectrica care a fost proaspăt uns șef al corpului de control al prim-ministrului. Caută pe net după Nica și afli de te îngrozești.

      • savu Răspunde

        sa nu zici ca tu iei peste 1000 euro salari in satu mare? :)))) mai prost ca tine nu sunt 😀

      • Duster Răspunde

        Corect 👍

    • Prince Răspunde

      Pune mana pe carte si invata. Viata de bombardier local si șmenar de cartier nu mai platește.

  2. Altu Răspunde

    Salarii de 1000E în Satu mare la privat sunt foarte puține. La bugetari e ceva normal. Dar paraziții nu înțeleg că una e să fii platit din munca altora și alta din ce produci.

  3. Varu Răspunde

    Nu știu cine va băgat vouă in cap faptul că la stat nu se muncește , sunt convins că există și la stat persoane care freacă menta.Cei care n-am vrut să fim slugile unor patroni cu patru clase nu înseamnă că nu muncim, așa că mai tăiați din acuzațiile gratuite, când se organizează concursuri pentru posturi la stat vă rog să participați,unii ar veni doar că trebuie să pună mâna pe o legislație și să o învețe.

    • aiai Răspunde

      Nu vorbesti te rog de cine te “patroneaza” si de carnetul de partid absolut necesar? Fiecare are “omul meu”. Iti zic eu asta in cunostiinta de cauza. Fara asta nu se poate. Da, exista bugetari care lucreaza. Cam 15-20% dintre ei. Am avut eu coleg pe care nu l-am vazut 6 luni decat ocazional odata pe saptamana maxim ca sa ma trezesc (6 luni necesari sa-l treaca la functionari publici) ca apoi sa ma trezesc ca este brusc seful cancelariei ghici cui. Asa ca lasa tu povestile astea. Multi de aia nu se duc la stat pentru ca nu au stomac sa reziste la atata lins si pupat dosul. Si de aia pentru ca se poate foarte usor se intampla ca ceva astazi absolut legal maine este ilegal si vin dupa tine. De aia.

  4. lilica Răspunde

    Vorbiti prostii. Caut un strungar bun sa lucreze in medie 45 de ore pe saptamana, sa nu bea si sa stie meserie pentru 6000 lei net pe luna + tichete si prime de 1500 de lei de sarbatori. Caut de 5 luni. Vin copii sa invete meserie si vor 4000 net + plus tichete. Pai cum sa-i dau eu 4000 daca nu produce nimic sau mai rau, strica. Eu am invatat meserie la scoala si m-am perfectionat pe banii mei. Si apropo am logan si samdero in familie pe care le schimb cand se termina garantia de multi ani, nu ca fermierii lui peste prajit care din primii bani fac lizing la jip in valoare de 50-60 de mii, ca saracii le pute dusterul. Tara de tiktok si combinatii. Atat are tineretul in cap, mama lor de jigodii de parinti cu educatia care au dat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.