Ultima actualizare: azi, 20:54

Naţionale

Poliția România: 469 de permise de conducere, reținute în ultimele 24 de ore! Alcool, droguri și viteză

Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 469 de permise de conducere, dintre care 116 pentru viteză, 43 pentru alcool şi 10 pentru droguri.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă AGERPRES de IGPR, poliţiştii rutieri au constatat 70 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Un număr de 256 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 2.000 de solicitări ale cetăţenilor, fiind constatate peste 6.400 de fapte contravenţionale.

Au fost depistate 27 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 53 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 6.464 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.584.360 de lei.

3 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    AU IEȘIT HOȚII LA VÂNĂTOARE!!!

  2. Gheorghe Răspunde

    Bravo.Ar trebui sa stea nonstop pe strazi ca doar si noi cand mergem la munca muncim conform cu programul de munca.In 3 schimburi sa iesiti pana scapam de unii si mai curatam ca…tu din trafic si nu numai.Spor sa aveti.Sa aduceti si voi cat mai multi bani la buget ca mintenas iesiti la pensie si trebuie sa aveti activitate la gramadoiu de bani pe care ii luati.

  3. Străinul Răspunde

    Intrebare. Oare câte permise se dau în 24.. de ore…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.