Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Agenta șmecheră din Satu Mare! A trecut contul fiicei pe facturile firmei. Prejuduciu de 150.000 de lei

O agentă de vânzări din județul Satu Mare a fost prinsă după ce, luni la rând, a furat de la firma din Certeze pentru care lucra ca şi colaboratoare suma de 150.489,57 lei. Femeia folosea o metodă prin care credea că se va îmbogăți, însă succesul acesteia nu a durat mult, fiind, în cele din urmă, depistată.

Potrivit informaţiilor PortalSM, ea avea o înţelegere cu conducerea unei firme de transport să aducă comenzi, iar în schimb să primească anumite comisionane, dar se pare că nu s-a mulţumit cu procentele de 3-5% promise. Metoda pe care femeia o folosea pentru a se îmbogăți era următoarea: aceasta încheia contracte cu diverse societăți comerciale, în numele firmei la care lucra, pentru prestarea unor servicii de transporturi, iar la final, în momentul plăţii trimitea facturi falsificate, adică în loc de contul firmei trimitea contul pe care aceasta l-a deschis în numele fiicei sale minore. Facturile erau falsificate de către ea. Practic, înlocuia contul firmei cu contul fiicei sale.

În total a falsificat 10 facturi, prejudiciul fiind de 150.489,57 lei.

După ce a fost prinsă, femeia a recunoscut comiterea faptelor în fața judecătorilor și a colaborat cu aceștia pentru aflarea adevărului, lucru care i-a diminuat din pedeapsă, în cele din urmă.

În cursul acestei săptămâni, femeia a primit o pedeapsă de un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

3 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Autorului acestui articol ii recomand sa o lase mai moale cu votca si sa se străduiască sa scrie cât de cât corect. Nu ești pe TikTok copile!

    • H&R Răspunde

      Ceva probleme @Nae?

      • Vasy Răspunde

        @H&R lasa-l ca vorbeste si el, acu’ sa trezit din somn, cine stie ce a visat, lumea e grea, visele urate, vodca putina si scumpa, factura la telefon pt tiktok e mare… nu-i usoara viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.