Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Șofer arestat în Satu Mare. Prins la volan cu alcoolemie uriașă și permisul suspendat

Șofer arestat în Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost prins la volan cu alcoolemie uriașă și cu permisul suspendat.

Ce spune poliția:

,,La data de 20 ianuarie, în jurul orei 13.15, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Certeze, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au efectuat semnale de oprire unui bărbat 40 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul ar avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Față de bărbat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. realitatea Răspunde

    Nimic neobișnuit pentru zonă. Probabil era după chermeza de la deschiderea pârtiei de la Luna Șes. Știu de unii care și antibioticele le iau cu pălincă.

  2. Vasy Răspunde

    Nu e beat ala care cade si se ridica, ci ala e beat care cade si il ia somnu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.