Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Șofer de camion, beat la volan, între Beltiug și Rătești! S-a răsturnat în șanț

După ce a consumat băuturi alcoolice, un șofer din județul Satu Mare s-a răsturnat cu camionul în șanț. Acesta a fost scos din autoutilară de alți șoferi aflați în zonă în momentul în care a avut loc incidentul.

Potrivit informațiilor PortalSM, un şofer a observat între localităţile Beltiug şi Răteşti, un camion în şanţul din partea dreaptă a direcţiei. Acesta a oprit şi a apelat numărul de urgenţă 112. Ulterior, împreună cu alţi șoferi, au scos din autovehiculul , de pe locul şoferului, un bărbat care părea ameţit şi avea zgârieturi pe corp.

Organele de poliţie s-au deplasat la faţa locului şi l-au testat pe bărbatu cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a explicat că a consumat două pahare cu vin și unul cu pălincă înainte de a parcurge aproximativ 8 km pe Drumul Naţional 19/A. A pierdut controlul autoutilitarei, pătrunzând pe contrasens și a intrat, astfel, în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers. El susține că un tractor agricol care venea din sens opus ar fi provocat incidentul rutier.

Şoferul este acum cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, și urmează să își afle pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.