Ultima actualizare: azi, 11:00

Locale

Violator prins la furat produse cosmetice dintr-un supermarket! De două ori în aceeași zi

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare a fost prins în timp ce încerca să fure produse cosmetice din același magazin Profi, pentru a doua oară în aceeași zi.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, deghizat cu mască chirurgicală, baston și ochelari, a fost observat de o angajată a magazinului cum ascundea mai multe produse sub geacă. Când a încercat să iasă, agentul de pază a fost alertat și l-a oprit pe individ, descoperind asupra sa două parfumuri și patru deodorante, în valoare totală de 111 lei.

Dispecerul care monitorizează camerele de supraveghere i-a comunicat faptul că aceeași persoană a sustras, în aceeași zi, un număr de două parfumuri în valoare de 110 lei.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani recunoaşte că a furat o singură dată din magazin, nerecunoscând și faptul că a furat și a doua oară, şi spune că își regretă fapta.

Bărbatul, cu antecedente penale, a fost condamnat anterior pentru viol, tâlhărie şi furt calificat, iar acum se va afla în fața instanței pentru săvârșirea infracțiunii de furt, urmând să își afle pedeapsa.

2 comentarii

  1. 😵😵😵 Răspunde

    Mă ăsta care violezi parfumuri! De ce faci asta? 😮😵

  2. H&R Răspunde

    Viola-Thor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.