Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Un patron din Satu Mare şi-a uitat banii în bancomat. Cel care i-a luat, prins după 2 luni

Un patron din Satu Mare şi-a uitat banii într-un bancomat din judeţul Bistriţa Năsăud. Banii au fost luaţi de un localnic care i-a băgat în buzunar şi a plecat. Incidentul s-a petrecut în 22 noiembrie 2023, însă cel care a băgat banii a fost prins de abia în această săptămână.

Bărbatul are 33 de ani, este din Spermezeu, și s-a ales cu dosar penal pentru însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

 

„Prejudiciul, în valoare de 4.600 de lei, a fost recuperat integral și restituit păgubitului. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 22 noiembrie 2023, un bărbat de 46 de ani din Negrești-Oaș ar fi efectuat o operațiune de retragere a sumei de 4.600 lei din contul societății pe care o administrează și ar fi omis să ridice banii. Tranzacția a fost efectuată la un ATM din orașul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă”, informează IPJ BN.

 

4 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Eu am crezut ca ia dat D-zeu banii … fuai ma! Si-o tras o tzeapa mare, l-o lucrat satana.

  2. 😵😵😵 Răspunde

    Totuși ați putea face ceva “reclamă” și pentru patronul ăsta amețit care uită banii în bancomat. Nu de alta dar poate sunt și alții care să apeleze la “ajutor” din partea lui.😮 Că dacă lași cam 1000 de euro neridicați aia cum se cheamă la voi?😵😉

  3. Gheorghe Răspunde

    …se cheamă ca ori ești prost ori ești prost,din două una.Sa mergi și sa scoți bani și apoi sa-ti fie lene sa-i ridici și sa-i pui în buzunar …..Asa sunt unii patroni,bătuți în cap cu dosul p…lii.Mulți sunt proști de bubuie da sunt patroni.

    • 😵😵😵 Răspunde

      Păi când ajungi patronul proștilor îți dai seama că nu te mai joci! 😵😮😉 Sincer mie mi-ar fi rușine să recunosc că aș fi atât de leșinat să uit așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.