Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

A dat năvală în casa fostei iubite! Bărbatul a bătut-o pe femeie, dar și pe mama și sora ei

Un bărbat din Negrești Oaș și-a agresat fosta concubină, pe mama ei, dar și pe sora minoră a acesteia. După ce a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul s-a dus furios la casa fostei sale iubite și a dat cu pumnii în ce a apucat.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul s-a deplasat la casa fostei concubine agresând-o pe aceasta, precum și mama ei. Sora minoră a victimei s-a speriat și a vrut să sune la 112, dar a fost împiedicată de bărbat.

Conform femeilor, bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a lovit-o pe fosta concubină cu palma peste față, iar în încercarea de a continua agresiunea, a atacat-o și cu cotul la nivelul gurii. În momentul în care mama femeii s-a băgat între cei doi, a fost și ea lovită cu piciorul. Atunci când sora mai mică a femeii a încercat să anunțe autoritățile, bărbatul i-a luat telefonul mobil și l-a distrus, apoi a amenințat-o și a înjurat-o.

Femeia a declarat că aceste incidente nu sunt izolate, au avut loc și în trecut, însă le-a considerat minore.

În timpul audierilor, bărbatul a negat unele acuzații, susținând că unele lovituri au fost “accidente” și că nu își amintește dacă a adresat injurii la ultimul incident. Cu toate acestea, el a recunoscut că, în trecut, a înjurat-o pe femeie, pentru că îi cerea constant bani.

Incidentul a avut loc la începutul lunii ianuarie, iar instanța a decis, în această săptămână, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de femeie și familia acesteia.

 

 

Un comentariu

  1. Fasz Răspunde

    Foarte rău, pe minoră trebuia să o lase în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.