Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Drumul cu cele mai mari probleme primește cea mai mare investiție din istoria județului

Drumul cu cele mai mari probleme din Satu Mare primește cea mai mare investiție din istoria județului. Anunțul a fost făcut luni, 12 februarie, de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Consiliul Județean Satu Mare modernizează drumul județean DJ193 Satu Mare-Borlești-limită de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri. Supranumit și drumul capcanelor, acest tronson primește cea mai mare investiție din istoria județului.

,,Tronsonul de drum județean cu cea mai mare circulație și cu cele mai multe probleme, Satu Mare – Borlești, o sa fie cea mai mare investiție în infrastructura din județul Satu Mare. (…) E posibil ca la mijlocul anului să se demareze investiția propriu-zisă”, a spus președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Investiția se ridică la 40 de milioane de euro.

7 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Sigur va fi drum expres. Fain!

    • Kuka Răspunde

      Drum Express la 1 milion de euro / Km? Glumești sau n-ai habar de costurile din infrastructură! Ca idee, e mult mai ieftin să faci nou, de la 0, decât să modernizezi ceva existent și mai ales făcut prost!

  2. ... Răspunde

    Felicitări!

  3. Cosmin Răspunde

    Da parca și anul trecut s-au alocat banii și se semnase contractul și aveau 6 luni pentru proiectare și 2 ani pentru executarea lucrărilor

  4. Radu Răspunde

    Alo! Domnu’ de la presa? Dar cat este suma? Asta e stire sau e reclama la d-l Pataki?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.