Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Ca la 20 de ani! Tânăr din Negrești Oaș prins drogat la volanul unui BMW

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Negrești Oaș urmează să fie judecat penal după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive. Tânărul șofer a fost prins de polițiști la începutul anului 2022, iar săptămâna trecută a fost trimis în judecată.

Șoferul a fost oprit în trafic pe DN 19, Orașu Nou, de către o patrulă de polițiști, în jurul orei 22.00, la începutul anului 2022. După verificarea actelor, acesta a fost testat cu testul pentru substanțe psihoactive ieșind pozitiv la THC.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș, unde s-au prelevat mostre biologice. Analizele au arătat prezența tetrahidrocanabinolului (THC) în concentrație mai mare de 50 ng/ml și cocaină în concentrație mai mare de 300 ng/ml.

Tânărul a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, urmând să fie judecat penal pentru săvârşirea infracţiuni  de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe

4 comentarii

  1. 👢 Răspunde

    Oare era vreo diferenta daca era prins la volanul unui autoturism?

  2. Cr7+ Răspunde

    Ceva absolut normal pentru zonă. În 1995 am văzut cum dădeau părinții la copil de nici 3 ani să bea pălincă. Asta la Cămârzana. Serios vorbesc. Apoi când ajung mari, dacă ajung, te miri de ce sunt capabili? Că nu prea judecă normal.

  3. Sâcă Răspunde

    Ca la 20 de ani …!!! CE..????

  4. 💩💩💩 Răspunde

    Ați spus totul! Oșan jegos drogat la volan de bămăwezi 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.