Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

A făcut pălincă și a gustat să se asigure că-i bună. Apoi s-a urcat la volan și s-a întâlnit cu poliția

A făcut pălincă și a gustat un pic să se asigure că-i bună. Apoi s-a urcat la volan, a plecat de la pălincie, însă pe drum s-a întâlnit cu poliția. Bărbatul, angajat al unei primării din județul Satu Mare, a fost trimis în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflat la volanul autoturismului său, a fost oprit de către un echipaj de poliție pentru un control de rutină. După verificarea actelor, pentru că emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că s-a deplasat cu autovehiculul de la domiciliul său, împreună cu un consătean, cu scopul de a fierbe prunele la o pălincie. Anterior opririi în trafic a consumat aproximativ 300 ml de bere cu alcool, iar cu circa 15 minute înainte de momentul opririi a consumat aproximativ 50 ml pălincă de casă. El a mai precizat că nu este consumator de băuturi alcoolice, acesta fiind un caz izolat și, totodată, are nevoie de permisul de conducere pentru locul de muncă.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un comentariu

  1. Lucifer Răspunde

    De ce nu i-a dat pălinca să bea la vreun pasager, de exemplu mie? Și apoi ziceam eu dacă-i bună sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.