Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A furat mașina unei firme, apoi a încercat să fugă de poliție. ,,Aventura”, încheiată în arest

A furat mașina unei firme, apoi a încercat să fugă de poliție. Întreaga ,,aventură” s-a încheiat în arest, după ce bărbatul, în vârstă de 33 de ani, originar din Negrești-Oaș, a fost găsit de polițiști în județul Bihor.

Ce spune poliția:

,,La data de 8 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi sustras un autoturism aparținând unei societăți comerciale, dintr-o parcare situată în localitatea Negrești-Oaș, rezultând un prejudiciu de 10.000 de euro. În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost găsit în localitatea Borlești.

Totodată, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Negrești-Oaș, care ar fi părăsit locul de domiciliu, în vederea sustragerii de la urmărirea penală.

La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Județean de Poliție Transporturi Bihor, l-au găsit pe bărbat, în proximitatea stației feroviare din Oradea. De asemenea, verificările efectuate în bazele de date au relevat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Față de persoana bănuită, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.