Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Accident în Satu Mare. Beat la volan și fără permis, a intrat cu duba într-un stâlp și a fugit

Accident în Satu Mare. Beat la volan și fără permis, un bărbat a intrat cu duba într-un stâlp și a fugit. Polițiștii l-au prins.

Ce spune poliția:

,,La data de 10 februarie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Boghiș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Boghiș, ar fi condus o autoutilitară și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care ar fi părăsit locul producerii evenimentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările efectuate de către polițiști au relevat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Spanzurat cu picioarele-n jos de stalpul in care-a dat ,lasat acolo vreo trei zile apoi aruncat 10 ani in puscarie.Poate asa uita de bautura si prostii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.