Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Corp nou de clădire la Școala ”Constantin Brâncoveanu”. Investiție de 8 milioane lei

Primăria Satu Mare investește 8 milioane de lei pentru construcția unui nou corp de clădire la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”. Investiția este realizată cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare, iar termenul de finalizare este sfârșitul acestui an.

La Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” învață peste 600 de elevi și este una dintre cele mai căutate școli din municipiu. Noul corp de clădire va avea subsol, parter și două etaje, unde se vor regăsi 11 săli de clasă, un laborator de informatică și un laborator de științe.

,,Continuăm investițiile în infrastructura școlară din municipiul Satu Mare. Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” va avea un nou corp modern, investiția în valoare de 8 milioane de lei este finanțată de la bugetul local. Sunt convins că elevii, cadrele didactice și părinții vor fi încântați de investiția pe care o facem aici”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

6 comentarii

  1. Calin .... Răspunde

    Felicitări!

  2. Gery83 Răspunde

    Buna ziua. Am terminat la Brancoveanu primele 8 clase intre 1990-1998. Si sincer sa fiu, mie, personal, nu prea imi place, ce vad. Pe vremea mea aveam teren de fotbal, teren de volei, loc de joaca in aer liber. Copiilor de astazi raman numai un loc foarte strans, micuti intre cele 2 cladiri. Imi pare foarte rau in numele copiilor.

  3. Darwin Răspunde

    Abia mai sunt copiii, numărul de elevi și de clase va scădea pe viitor vertiginos și noi consumăm fonduri PNRR pe așa ceva. Că nu e primul caz din municipiu. Gândit cu fundul. Și unde vor ieși în curte copiii pe viitor? Virtual?

  4. Eduard Răspunde

    Dar s-a marit centrul si nu mai incap cei ce apartin acolo? Si activitati in aer liber unde vor avea? Pe strada? Chiar nu e loc de cladiri noi pentru scoli daca intr-adevar nu mai incapem? Trebuie sa le nenorocim pe cele care le avem deja?

  5. 🙄 Răspunde

    Cine dracu i-a dat autorizație blocului din spatele școlii? Ce bun era terenul acela pentru un corp de școală nou și rămânea și teren de sport în aer liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.