Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Fost angajat MAI prins beat la volan în judeţul Satu Mare. A intrat în depresie după pensionare

Un fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne a ajuns în fața instanței pentru că a refuzat prelevarea mostrelor biologice după ce a fost prins beat la volan, pe un drum din judeţul Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 20.03.2023, în jurul orei 16:11, în localitatea Homorodu de Jos, iar dosarul lui a ajuns astăzi în faţa instanţei. Un echipajul de poliție a oprit un autoturism Peugeot pentru un control de rutină. Pentru că șoferul nu vorbea coerent, a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurilor, i s-a cerut să însoțească echipajul la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru recoltarea de mostre biologice. Șoferul a refuzat categoric și a afirmat “nu mă duc nicăieri”. A fost avertizat că acest gest constituie o infracțiune de refuz de la prelevarea mostrelor biologice, acesta refuzând să semneze orice document.

La audiere, șoferul a recunoscut că a consumat 4 beri și că a refuzat să meargă la spital invocând starea sa depresivă post-pensionare. Acesta a spus că este fost cadru al Ministerului Afacerilor Interne, cu o experiență de 29 de ani, însă după pensionare a intrat într-o depresie generată de lipsa de activitate, motiv care ar fi dus la comiterea unei asemenea fapte de natură penală.

Acum, acesta urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

10 comentarii

  1. wow Răspunde

    Mda poate nu are pensie speciala….saracu…depresie…? obisnuinta…rusine faci colegi activi de rusine ..la 45 ani depresie …………?

    • Tatar Ovidiu Răspunde

      Domnule MIAU nu cred că ești în măsură să judeci un om pe care nu-l cunoști și nu știi ce-o făcut în timpul serviciului.

      • Maka maka Răspunde

        Da,mă, a greșit omul! PLM de neștiutori!
        Păi dacă a intrat în sistemul mafiot după terminarea liceului, ca să scape de armată (laș!) a intrat la 18 și ceva ani, adică acum ar trebui să aibă undeva sub 50! Este?!? L-am nimerit? Noroc că nu stau în spatele lunetei unui PSL!

    • gigi Răspunde

      wow cum draq sa te ia ai ajuns la concluzia ca s-a pensionat la 45 ani daca a lucrat 29 in sistem? Toate panaramele care a-ti vrut sa ajungeti in sistem si sunteti maxim gardieni locali comentati.

      • Corector Răspunde

        “a-ti vrut”??
        Asta este o palmă dată profesorilor tăi de limba română!
        Recapitulare pentru milițieni verbul a vrea, persoana a 3-a, participiu trecut: AȚI VRUT …
        Se comprende, compadre?

  2. Vasy Răspunde

    Iau mwie gratis și stau capră

  3. Kuka Răspunde

    Dar cine morții mă-si l-a pus să se pensioneze așa tânăr?
    Oricum, frumos mod de a-ți onora colegii și uniforma!

  4. vadimT Răspunde

    Banii nemunciti nu aduc fericirea. Sa dea toti cu pensiile speciale pe bauturi si droguri!

  5. 😝 Răspunde

    S-a trotilat dedepresie? A frecat menta prin birt pe la tara. Săriți milițienilor, dar cu grijă să nu vă inhate “depresiunea”.🤧

  6. 😂😂😂 Răspunde

    Omul a visat ceva urât și a vista că a băut. Când l-au oprit polițiștii cu sonda s-a trezit că visul este de fapt realitatea. Numai aș dori să știu dacă încă era polițist și el oprea în trafic pe careva și era servit cu o asemenea poveste de adormit copiii el ca și agent constatator cum reacționa?????? Dar vă zic eu că degeaba toate că va lua maxim cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.