Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FELICITĂRI! O nouă medalie pentru Luca, elevul de aur al Sătmarului

O nouă medalie pentru Luca, elevul de aur al Sătmarului. Luca a reprezentat România la Concursul Internațional de Programare, acolo unde a obținut medalia de argint. 

,,Felicitări elevului Luca Mureșan, din clasa a VIII-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, pentru impresionanta sa performanță în cadrul celei de-a VIII-a ediții a concursului internațional de programare InfO(1)Cup 2024, unde a câștigat medalia de argint, reprezentând echipa României!

Rezultatul obținut de Luca este o dovadă a abilităților sale remarcabile, în domeniul programării și a angajamentului său față de excelență. Eforturile lui Luca au adus onoare și recunoaștere țării sale, România, și Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare. Performanța sa este o inspirație pentru alți tineri pasionați de programare din întreaga țară, arătându-le că perseverența și dedicarea pot fi răsplătite cu succes remarcabil. Mult succes elevului nostru, Luca Mureșan, în toate provocările viitoare și felicitări călduroase pentru acest succes remarcabil! Felicitări, doamnei profesoare Nicoleta Șandor!”, a transmis Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.