Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTOGALERIE. Incendii lângă ștrandul din Mihăieni. Cabane cuprinse de flăcări

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină, duminică, în jurul orei 17.00, pentru lichidarea unui incendiu produs la două cabane din localitatea Mihăieni. La locul evenimentului s-au deplasat cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Până la sosirea forțelor profesioniste, la fața locului a acționat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Beltiug și Acâș. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la alte cabane aflate în imediata apropiere.

În urma incendiului au ars două cabane din lemn cu o suprafață totală de aproximativ 50m². Din fericire nu au existat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul căzut de la sistemul de încălzire.

Știrea inițială:

Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit, duminică, pentru lichidarea unui incendiu produs în localitatea Mihăieni. Din primele informații, incendiul se manifestă la două cabane din apropierea ștrandului termal.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. Până la sosirea forțelor profesioniste, la fața locului a acționat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mihăieni și Acâș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.