Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Firmă din Cluj, amendată pentru lemn depozitat ilegal în județul Satu Mare

O firmă din Cluj a depozitat la Satu Mare lemn ilegal. Polițiștii au intrat pe fir și au aplicat mai multe sancțiuni. De asemenea, oamenii legii au identificat și alte transporturi ilegale.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică-Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Satu Mare au desfășurat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În urma activităților specifice, polițiștii au constatat faptul că la o societate comercială din județul Cluj ar fi fost depozitat, într-un punct de lucru situat în județul Satu Mare, 3.060 metri cubi de material lemnos certificabil și neverificabil (valoric), fără a putea fi prezentate documente justificative în acest sens.

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost identificate 6 transporturi ilegale de material lemnos, respectiv 11 metri cubi de lemn de foc (valoric). În ambele cazuri, polițiștii au luat măsura aplicării unor sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.171/2010”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.