Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Incendiu la un centru de vârstnici din Satu Mare. Zeci de beneficiari evacuați, prefectul la fața locului

Detașamentul de Pompieri Carei a intervenit astăzi, în jurul orei 11.00, pentru lichidarea unui incendiu produs la un centru pentru îngrijirea vârstnicilor din localitatea Foieni.

La fața locului s-au deplasat zece cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă fiind solicitat și sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Foieni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul hornului cu o propagare de 2m² la colțul acoperișului clădirii.

Concomitent cu acțiunea de stingere s-a executat și operațiunea de evacuare în siguranță a ocupanților centrului de îngrijire. Pompierii au localizat, limitat și lichidat incendiul înaintea propagării acestuia. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, ocupanții centrului putându-și relua activitățile, fără a se mai afla în vreun pericol iminent.

Cauza probabilă de producere a incendiului rămâne efectul termic (căldură prin radiație).

La locul evenimentului a fot prezent și prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, în calitatea sa de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

,,Intervenția promptă a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Foieni și a forțelor profesioniste din cadrul ISU Satu Mare, detașamentul Carei, a limitat efectele incendiului. Din fericire, toate cele 56 de persoane beneficiare aflate în grija centrului sunt în afara oricărui pericol. Am ținut să mă deplasez la locul incendiului pentru a mă asigura că activitatea în centru se desfășoare în condiții optime și că nicio persoană nu a avut de suferit”, a spus prefectul Radu Roca.


Sursa: ISU Satu Mare

6 comentarii

  1. Politician impostor Răspunde

    Domnule perfect, ce a-ți făcut cu școlile fără aviz ISU, le a-ți închis? Toată lumea să respecte legea, sau pt unii e lege, pt unii nu.
    DEMISIA!!!!
    Pleacă acasă sau la cur e. Ia-l și pe Co i ca cu tine

  2. 😵😵😵 Răspunde

    Ce noroc pe capul nost’ că avem un perfect veterinar pompier care ne salvează! Vă dați seama ce era de nu putea să se deplaseze acolo pentru acest incendiu de 2 mp???? Curat captain Planet de Satu Mare! Și ce bine arată pe el vesta aia luată de pe altul!? Pfoai mamă!

  3. Ilie Răspunde

    Nu măi rîdeț de donprefect că o fost acolo și ie om harnic șimuncesti ce dac o luat jeaca aia pe iel ie o jeacă faină si Io cu iel votez că dacă nu iera iel nu stingea pomperii focu Io nu au amstout căiește și veterinat asta înseamna k iubește animalelw mai mult ca pe oamenii

    • 😵😵😵 Răspunde

      @Ilie, cine naiba râde de donperfect care muncește pentru noi? Se vroia un pamflet. În schimb de tine, pierdut în timp și spațiu, are toate motivele. 😵😉🤣🥴

  4. Beny Kira Răspunde

    Ce căuta prefectul acolo ?

    • Opincarul Răspunde

      Cum ce căuta prefectul acolo? Fără el nu se poate. Este primul pompier al județului, primul veterinar al județului, primul politician al județului, primul constructor al județului, primul mecanic, primul glumeț și lista ar putea continua. Este EL, întâiul! Iar noi trăim o nouă epocă de aur, dar la un nivel mai redus, regional. Fără el nu se poate! Le explica cum se stinge focul pompierilor. Probabil că după ce s-a stins focul le-a zis, plin de importanta și greutate: “ați văzut? Dacă ne eram eu…” Iar după aceea toți l-au aprobat, îngândurați, plini de recunoștință față de conducătorul suprem. Apropo, sper să nu-i și fi ars mustața, îi stătea atât de bine cu ea…😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.