Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Oşan dat în urmărire internaţională, prins în Franţa. Fugea de Poliţia Română

Un bărbat din Negrești Oaș, căutat în urma unui mandat european de arestare, a fost prins în Franța, în cursul săptămânii trecute, după ce a fugit de Poliția Română. Bărbatul era căutat din 2016 după ce avea condamnare la închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 13.07.2016, un echipaj al poliției rutiere din Negrești Oaș a oprit pentru control un autoturism pe str. Borcutului.  În urma verificărilor s-a constatat că conducătorul auto avea dreptul de a conduce anulat din 2014 de către Judecătoria Negrești Oaș.

Deși au fost emise mai multe mandate de aducere, instanța nu a reușit să-l audieze, iar în cele din urmă, a fost emis un mandat european de arestare. Acesta a fost prins în Franța, pe baza mandatului de arestare european, iar autoritățile din Franța au început procedurile cu statul român.

Bărbatul, recidivist, având o altă condamnare, a fost condamnat în această lună  la 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Un comentariu

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Măi, iar vă luați de oamenii muncii din construcții??? Nu-i frumos copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.