Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO. Sătmărean lăsat fără Mercedes în Anglia. A încercat o ”șmecherie”

Un sătmărean a fost lăsat fără autoturismul său, marca Mercedes, în Anglia, după ce a încercat o ”românească”. Concret, șoferul și-a înmatriculat mașina în România ca să evite asigurarea autoturismului în Regatul Unit.

Autoturismul este înmatriculat în județul Satu Mare, are volan pe partea dreaptă, iar proprietarul e rezident în Marea Britanie, informează voxnews.ro. „Dacă ești rezident în Marea Britanie, nu poți conduce o mașină înmatriculată în altă țară. Șoferul a înmatriculat autoturismul în România, și-a făcut și asigurarea, apoi a revenit în Marea Britanie pentru a evita taxele mari, în special asigurarea”, precizează poliția din Anglia.

Poliția mai precizează că ,,asigurarea din alte țări îți permite să conduci în Marea Britanie ca vizitator temporar”. Șoferul își va putea recupera autoturismul după ce își va pune la punct toate actele.

Un comentariu

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Acolo nu a comentat de ce la oprit fara motiv? A facut ceva? Are ordin de servici? Are caschetra? A filmat totul cu telefonul? A strigat ca are dreptul la proprietate ,care e sfanta? Nu??? Nu au fost curiosi….militienii de acolo? Asa ar trebui si in Romania legile . Acolo mucles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.