Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. Se lucrează pe patru fronturi la Aeroportul Satu Mare. Noi imagini de pe șantier

Se lucrează pe patru fronturi la Aeroportul Internațional Satu Mare, iar noile imagini de pe șantier arată cum proiectul avansează cu pași repezi.

Se fac progrese importante în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea Aeroportului Internațional Satu Mare, iar lucrările sunt vizibile. În aceste momente se lucrează pe patru fronturi: se construiește noul terminal și stația de pompieri și se reabilitează pista și terminalul vechi.

Proiectul “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii aeroportuare”, în valoare de 311.849.839 lei, este cel mai ambițios proiect de dezvoltare al Aeroportului Internațional Satu Mare de până acum, în urma căruia se construiește un terminal nou, se extinde terminalul existent și platforma de îmbarcare, iar pista va fi reabilitată. Proiectul mai prevede și achiziția de echipamente aeroportuare moderne.

18 comentarii

  1. 😫😫😫 Răspunde

    Dar scrieti si pe aia ca am depasit ultimul termen posibil si acum gluma e pe buzunarul judetului. Sa vedem cine se mai bucura ca nu-i de colo suma!

    • 💩💩💩 Răspunde

      Asta știe orice prost, chiar și tu 🤣🤣🤣

      • 😫😫😫 Răspunde

        Ești doar un troll. Ai primit apel că trebuie să combați dujmanul de clasă? Cât de jos te cobori pentru treizeci de parai? Banii aia de zici tu prostule vor fi din banii noștri greu adunați! Ce e pentru tine 10 milioane de euroi? Mărunțiș, nu? Idiot desăvârșit, rahar pe băț expirat. Bun nick ți-ai ales, se asortează cu mutra ta. Și ca să închei pre limba ta – Úgy van te süket? Azt hiszed mineki ingyenélő mint te? Seggnyaló. 🐂🐂🐂

  2. satmarean Răspunde

    Asa este, putin cunosc ca s-au pierdut vreo 50 mil euro fonduri europene si o sa platim noi.

  3. 😝 Răspunde

    Are primăria. A dat și distribuirea “înștiințări de plata a impozitelor” la Pink post, care la mișto a pus în cutiile postale niște fluturași, că ai fost căutat, n-ai fost acasă și să mergi la ei sa ridici plicul. Interesant că n-au gasit pe nimeni acasă. Cineva: primăria sau pinkul face mișto de sătmăreni. Bani aruncați în smecheria cuiva! Ce contează, sătmărenii sunt prosti, le mai mărim impozitele. Luați-o și pe asta proștilor!

    • 😫😫😫 Răspunde

      Atâta nu știi că aeroportul este investiția CJ și nu are treabă cu primăria????? Dacă nici atâta nu știi nu crezi că mai bine te-ai abține să comentezi? Asta cu înștiințarea de plată vine an de an ca să nu spui că nu ai știut cât trebuie plătit. Nu că ești restant, până la finele trimestrului I. se poate plăti. Acum mai rămâne să vedem dacă știi ce înseamnă trimestrul I. al anului. 😉 Așa căî faza că nu ai fost găsit acasaă sau le-a fost lene să urce etajul e neimportant în cazul de față. Dacă te logezi pe siteul primăriei și de acolo poți afla foarte ușor cât ai de plătit așa că nu e așa important să te deranjezi după scisoare.

      • USR căcat Răspunde

        Cred că ii ceva susținător Cozma și vb ori ce numai sa nu tacă :))

        • Sâcă Răspunde

          Crezi ..???

          • 😫😫😫

            Aha. Gata m-am lămurit. Asta fiind una din multitudinea de porecle pe care le folosești. Spune drept care îți este prețul, cât costă la tine un lins în public? Cât de jos ești dispus să cobori?

  4. Gheorghe Răspunde

    Care este ultimul termen de finalizare si dat in folosință??

    • 😫😫😫 Răspunde

      – trim.IV. 2023. Acum gata nu mai este alt termen dacă vrem aeroport dăm noi banii, ciuciu fonduri. Ultimul termen deja răs-răs amânat a fost finele anului trecut. Putem fi mândrii de cum ne “mișcăm”, nu? În mod interesant cu asta nu se fălește nimeni.

      • 💩💩💩 Răspunde

        Uite cum bubuie prostia în capul tău!
        În total 12 aeroporturi din Romania sunt în aceeași situație, mulțumită actualei coaliții monstruoase care ne mână că pe niște boi!
        Asta se întâmplă când nu vrei să renunți la pensiile speciale!

        • 😫😫😫 Răspunde

          Ești mai prost decât permite legea. Ideea e idiotul că e o sumă care dă peste cap bugetul județului pe ani buni! Tu gândești numai ocazional și așa numai o dată la zece ani? Și tocmai tu vorbești de speciali când și tu ești remunerat pentru nemuncă și pentru lins dosul la alții? Du-te învârtindu-te în jos.

          • 💩💩💩

            Mi-a spus mama să nu-mi pun mintea cu proștii că oricum pierd, și n-am crezut-o! Acum m-am convins!

          • 😫😫😫

            Foarte bine a zis maică-ta! Problema e că tu nu ai minte și nu poți înțelege faptul ca pentru a termina ce s-a început, pentru că trebuie terminat altfel e bai, trebuie să scoatem bănet puternic din buzunar propriu, buzunar care este gol. Și pe deasupra nici posibilitate de a scoate un credit pentru această sumă nu este! Asta pricepi? În rest că cine este prost las pe ceilalți să judece. Tu în afară de postări agresive nu ai prezentat nimic. Ești o mulțime vidă. În situația dată ca să terminăm treaba ne așteaptă 4-5 ani. Că nu avem cum să finanțăm. Motiv de bucurie, nu? Cât de idiot poți fi? Tu dacă nu ai decât 10% din banii necesari tot te apuci să construiești? Mai ales că știi că te strânge rău de tot termenul?

  5. Calin Ciuclean Răspunde

    Felicitari!

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Degeaba…..Unde o sa zburam ? Londra si Bucuresti? Atat?
    Varza orasul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.