Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Furt dintr-un magazin de electronice. A venit în Satu Mare și a fugit cu un telefon de 5.000 de lei

Furt dintr-un magazin de electronice. Hoțul a venit în Satu Mare și a fugit cu un telefon mobil în valoare de 5.000 de lei. Acum s-a ales cu o condamnare.

Potrivit informațiilor PortalSM, individul, originar din județul Mureș, a forțat și înlăturat sistemul de siguranță antifurt al unui telefon mobil marca Samsung dintr-un magazin Altex situat în centrul comercial Aushopping Satu Mare, cauzând un prejudiciu de aproape 5.000 de lei.

Furtul a fost descoperit de unul dintre angajații magazinului. Acesta, analizând înregistrările camerelor de supraveghere, a constatat faptul că o persoană care purta șapcă cu cozoroc și mască de protecție, după ce a stat un timp cu telefonul mobil în mână, l-a introdus în buzunarul de la pantaloni, după care a părăsit magazinul fără să achite telefonul mobil.

Autoritățile a descoperit că bărbatul este recidivist, având două condamnări anterioare pentru furt calificat în Târgu Mureș, pentru care a făcut închisoare. Pentru furtul din Satu Mare, acesta s-a ales cu o condamnare de 2 ani de închisoare cu executare și plata integrală a prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.