Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Microbuz cu cinci pasageri, implicat într-un accident rutier. Trei pasageri, blocați în mașină

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Pișcari, în care a fost implicat un microbus cu 5 pasageri. În această dimineață, autoritățile au primit un apel de urgență anunțând incidentul. La fața locului s-a deplasat imediat Detașamentul de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și Terapia Intensivă Mobilă.

Potrivit primelor informații, două persoane s-au autoevacuat din microbuz în urma impactului, în timp ce alte trei au rămas blocate în vehicul. Misiunea este în dinamică, iar echipajele de intervenție au ajuns rapid la locul accidentului. Persoanele blocate sunt conștiente, iar operațiunile de extragere sunt în desfășurare pentru a le acorda asistență medicală de urgență.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, în jurul orei 8.00, la un accident rutier produs în localitatea Piscari.

Au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD B2 și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă precum și o ambulanță SAJ.
În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz, în care se aflau 5 pasageri.
La sosirea echipajelor la fața locului, 2 dintre persoanele implicate în accident s-au autoevacuat.
Pentru extragerea celorlalți pasageri, s-a procedat la tăierea pavilionului microbuzului.

Toate cele 5 persoane aflate in microbuz au fost evaluate medical la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.
Pompierii militari au asigurat în continuare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Ce spune poliția:

,,La data de 5 februarie, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 108 L, în localitatea Pișcari. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, din Bogdand, aflat la volanul unui microbuz, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 56 de ani, toți pasageri ai microbuzului implicat în eveniment. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. mnoah Răspunde

    Pentru că se circulă inconștient și cu prea mare viteză. Nah acuma are copilul șofer un microbus decapotabil de predat la fer vechi.

  2. Golf Răspunde

    Porțiunea respectivă este între două curbe de 90 de grade, mai degrabă atenția era altundeva, sigur nu la drum.

    • mnoah Răspunde

      Poate. Dar se și circulă peste limita legală. Și aici dar și pe celălalt drum de Tășnad prin Ghenci. Din poze din sculele aruncate pe acolo se pare că ducea ceva muncitori pe ceva șantier. Bine că nu a murit nimeni. Dacă nu erau șanțurile alea adânci sigur se înfingea în peretele unei case de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.