Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Jaf în plină stradă, în municipiul Satu Mare. Un individ a atacat două pensionare

Jaf în plină stradă, în Satu Mare. Un individ a atacat două pensionare, iar unda dintre femei a căzut și a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale. Totul s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut, iar acum individul a fost trimis în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 13.12.2023, în timp ce se deplasa pe o stradă din Satu Mare, individul a sustras din mâna unei pensionare, în vârstă de 68 de ani o plasă ce conținea cartea de identitate, o lanternă pe baterii, trei fiole pentru injecții și o pereche de mănuși negre din material textil, cauzând un prejudiciu în cuantum de 150 lei, nerecuperat.

În aceeași zi, individul a deposedat-o, prin smulgere, pe o altă pensionară, în vârstă de 66 de ani, de poșeta pe care aceasta o avea pe umăr, ocazie cu care persoana vătămată a căzut, suferind leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale, precum și un prejudiciu de aproximativ 2500 lei, recuperat parțial.

La sfârșitul zilei, individul a rămas inconștient. Fiind audiat, acesta a declarat că, la un moment dat, a ieșit dintr-un bar, a fumat o țigară, după care i s-a făcut rău, trezindu-se în ambulanță. El a mai spus că se afla sub influența etnobotanicelor și nu își amintește nimic. Bărbatul a fost trimis în judecată în această săptămână.

 

Un comentariu

  1. Sandra Răspunde

    Unde e politia?Pe strazi si prin baruri nu umbla nimeni..sa vada ce specimene zac pe acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.