Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Prins fără permis la volan, a făcut schimb de locuri cu iubita

Un bărbat din Negrești Oaș a încercat să scape de dosar penal după ce a condus o maşină fără permis, iar după ce poliţiştii i-au făcut semn să oprească a făcut schimb de locuri cu iubita lui. El a ajuns acum în faţa judecătorilor.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 3 iulie 2020, în jurul orei 06:59, în localitatea Orașu Nou, când poliția a oprit un autoturism pentru control pe DN19.  La vederea polițiștilor, șoferul s-a oprit iar pasagerul din dreapta a preluat volanul, șoferul s-a mutat pe scaunul din dreapta.

În momentul controlului, la volanul autoturismului se afla iubita bărbatului, care era pe scaunul din dreapta faţă în momentul în care poliţiştii au efectuat semnul.

Potrivit probelor, bărbatul a condus autoturismul până în momentul în care a observat echipajul de poliţie. Pentru că avea suspendat dreptul de a conduce, a făcut schimb de locuiri cu iubita lui, care i-a încredinţat autoturismul deşi a știut că bărbatul  are dreptul de a conduce suspendat din anul 2019.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

3 comentarii

  1. Cetățean Răspunde

    Așa mi-o venit și mie să fac cînd mi-ați suspendat permisul de-am pixu , că voi v-ați pus TRUCAM-ul vostru în mașină neinscripționat regulamentar ” POLIȚIE ,, ca să mă filmați cu ce viteză circul eu pe un tronson de drum unde ați pus 50/h ca idioții și aceea PORȚIUNE DE DRUM unde NU sunt nici case nici măcar o umbră de om și îți oferă o siguranță ca să poți circula cu 80 …100 k/h ( măcar ) , ( de ex PAULEAN …DOBA ) …dar cum să fiți voi corecți cu cetățenii să stați frumos corect pe marginea drumului cu rabla și ruginitul vostru trucam în mașina voastră mîndră a statului inscripționat frumos elegant , regulamentar , civilizat ” POLIȚIE ,, cînd puteți să stați la pândă ca mormologi și luați permise la greu aiurea că vezi doamne așa ați primit voi ordini de la șeful GARCEA că așa trebuie să fiți nesimțiți cu participanți în trafic , în loc să vă spuneți părerea ca oamenii legii acolo undeva sus la nivel mai înalt …” ALO ȘEFU GARCEA…STAȚI ȘEFU CĂ NU E CORECT CE FACEM !!! le cerem la bieții oameni să fie corecți pe cînd noi suntem niște idioți și nu facem corect nici noi ceea ce facem !!! …Dar cum să faceți voi asemenea treabă cînd vi se spune faceți așa că la fiecare permis suspendat veți avea salarii crescute și voi cînd auziți treaba asta că vi se ridică salariul…tocați tot ce mișcă !!! , apoi știți ce zic eu , fiți voi bucuroși cu salariile voastre mărite pe seama asta că cel de sus va avea grijă de salariile voastre primite pe seama asta !!! CEREȚI CA PARTICIPANȚII LA TRAFIC SĂ FIE CORECȚI , PE CÎND VOI SĂ FIȚI INCORECȚI !!! Așa și trebuie în ROMÂNIA !!!

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      @Cetatean, exact acolo a patit asa vecinul acum aproape doi ani ca l-a prins cu 70 la ora. Dar ca sa vezi vecinul e mai tare si nu s-a lasat. I-a dat in judecata si la proces s-a aflat ca scula care masoara nu avea deloc metrologia facuta (era expirata bine). Asa ca ce masura si ce siguranta mai poate oferi in a furniza date corecte??? A si castigat la recurs. Dar a pierdut timp cu umbatul un an pe la tribunal. Nu vreau ca sa va razboiti cu politia rutiera dar nici aia nu e frumos ca pe mine sau pe altul ne obliga sa respectam legea asa cum este iar ei isi bat joc de ea la propriu. As mai putea povesti si despre institutii la care din lipsa de fonduri masinile de serviciu circula acum cu anvelope de vara, de exemplu. TOTI TREBUIE SA RESPECTAM LEGEA ȘI IN PRIMUL RAND CEI CARE APLICA! Ce exemplu cred ca mai dau?

  2. jean Răspunde

    Aceiasi situatie la intrarea in RATESTI, dinspre ARDUD, s-a mutat tabla la 2 km de prima casa , ca d-l SCHITA sa aiba terenul intravilan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.