Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Primarul din Pomi lămurește alarma. Cetățeanul s-a prezentat cu… ”informații bombă”

Primarul din Pomi lămurește alarma. Cetățeanul care s-a prezentat luni, 19 februarie, la primărie și a spus că are o bombă și că aruncă în aer instituția s-a prezentat, de fapt, cu … ”informații bombă”. ,,Agenții de poliție au fost alertați nejustificat”, spune primarul Cosmin Krișan.

Un apel la 112 a anunțat, luni după amiază, faptul că în Primăria Pomi ar fi fost amplasată o bombă. Doar că nu era vorba de o bombă, spune primarul din Pomi, ci despre așa-zise ”informații bombă” cu care s-a prezentat un cetățean la sediul primăriei.

Redăm, mai jos, precizările făcute de primarul comunei Pomi:

,,Domnul M.M.T., locuitor al municipiului Baia Mare, nu avea probleme de ordin administrativ și nici cu funcționarii publici din Primărie. S-a prezentat în incinta Primăriei Pomi nu cu o bombă, ci cu declarații bombă: că a descoperit o crimă care ar fi avut loc în “1900 toamna” în casa unchiului său din Borlești, că i se fură identitatea neputând folosi cardul, că se simte în pericol și a ales locul perfect pentru a suna la 112.

La o declarație atât de gravă, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, însă după sosirea acestora, domnul M.M.T. a devenit incoerent în declarații verbale și a refuzat să colaboreze cu aceștia. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că agenții de poliție au fost alertați nejustificat și aceștia au aplicat măsuri corespunzătoare prevăzute de lege. Am să revin cu detalii după comunicarea raportului întocmit de organele abilitate”, a precizat primarul comunei Pomi, Cosmin Krișan.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Un pensionar plictisit…

    • 🥴🥴🥴 Răspunde

      Eu cred că are ceva probleme la etaj. Dar nici de primar sau de cei din primărie inclusiv de gardienii din post (intenționat nu am zis că ar fi polițiști locali că au făcut de rușine meseria) nu-mi e rușine că nici ei nu au înțeles mare lucru. Așa este când surdo-muții se întâlnesc între ei și nu folosesc limbajul lor cu semne. Unii nu aud ce spune celălalt și bineînțeles rezultatul este o mare neînțelegere. Adică din știrea bombă la neuronul lor a ajuns numai partea cu bomba. Felicitări. Și mai vreți și de aia specială. Pentru ce? 😵🥴🤮 Aici trebuia chemat elegant salvarea și îndrumat finuț să se liniștească. Pus frumos să scrie pe hârtie ce vrea, înregistrat de parcă i-ar interesa și apoi trimis în cel mai rău acasă că va fi înștiințat în termen legal. Dar asta presupune tact. Iar asta de la țăranii de acolo nu ai de la cine să ceri. Adică tocmai ăia care când nu aveau chef acum niște ani pur și simplu nu s-au dus la lucru la firma aia cu cablaje italiană din Valea Vinului. Drept urmare comanda nu a putut fi onorată, concluzia firma s-a închis demult. Așa este? Concluzia mea este că idioții s-au găsit foarte bine între ei. Mare deoasebire nu văd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.