Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Scandal într-o primărie din județ. Două angajate și-au aruncat vorbe grele, apoi s-au luat la bătaie

Scandal într-o primărie din județul Satu Mare. Două angajate și-au aruncat vorbe grele, apoi s-au luat la bătaie. Secretara instituției ar fi fost cea care ar fi apelat la violență, agresând o altă angajată. De altfel, secretara s-a ales cu o amendă penală.

Potrivit informațiilor PortalSM,  două angajate ale primăriei Păulești și-au aruncat vorbe grele, iar cearta a escaladat semnificativ, până la agresiune fizică. Fiind audiată, persoana vătămată, angajată în cadrul primăriei, susține că disputa a izbucnit pe fondul unei discuții contradictorii legate de corespondența pe care trebuia să o înmâneze secretarei. Ea spune că a fost agresată fizic de către secretară, fiind prinsă de mână și de față, apoi împinsă într-un dulap, suferind leziuni care au necesitat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 2-3 zile.

De cealaltă parte, secretara acuzată de agresiune a respins acuzațiile, susținând că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce a relatat colega ei, menționând că între ele a avut loc doar o dispută verbală. Ea a mai precizat că angajata care a acuzat-o de agresiune ar fi avut un comportament necorespunzător, iar la un moment dat i-a spus ,,marș la tine in birou”.

Secretara a fost condamnată, în această săptămâna, la 3.600 lei amendă penală ,,pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”.

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    …. aia este la voi că aceeași persoană a fost dată afară din altă primărie după repetate scandaluri? Când va veni momentul acela celebru când la o asemenea știre veți documenta faptele așa cum sunt ele? Că dacă a-ți face asta imediat s-ar schimba optica. Nu-i așa? Nu o apăr pe niciuna dar inclusiv eu țin minte niște discuții în contradictoriu – cam acum 10 ani parcă, certuri și păruieli la propriu la o primărie de prin zonă.

    • Manuela Răspunde

      Vezi că te caut și te dau în judecată pentru calomnie!

      • comentator Răspunde

        Oho! Vineri dis de dimineață deja ești pusă pe harță? Pfoai ce va fi aici până la ora 14! Noroc că e zi scurtă. Eu mi-am adus aminte doar de niște treburi care s-au tot vehiculat prin toate ziarele, deci sunt publice. Sau toți sunt împotriva ta? No bine atunci, m-am lămurit. Nu te-am numit și am reprodus doar ce s-a publicat. Nu știu unde este ceea ce zici. Poate prezinți eventual punctul tău de vedere dacă te simți lezată. Toți au acest drept. O zi bună și fără stress.

  2. Ion Răspunde

    Sunt atâția angajați în Primăria Paulesti , că nu au loc nici în pozele postate de primar la fiecare aniversare a zilelor de naștere (24..25 persoane Intr o fotografie..și nu s toți…).. d apoi pe holuri și în birouri …
    Normal că se bat și se împing . , că nu incap …n au loc unii de alții de stat la …stat.

    Propun sa se construiască un sediu mai mare că mai sunt persoane din anturajul primarului care ar . “sta” acolo .. și e păcat se se înghesuie..
    Din cauza spațiului mic și să nu se înghesuie , unii angajați sunt nevoiți să iasă din timpul programului și să lucreze pe acasă ..

    • aiai Răspunde

      Aia ce zici tu se cheamă că “sunt pe teren”. 😉 Dar să nu cumva să creadă cineva că numai aici e asta. E varianta valabilă oricând când nu dai de tocmai omul pe care îl/o cauți.

  3. Bobi Brudasca Răspunde

    Bontea printule, mare crai esti. Se bat femeile pentru tine!

  4. Hopaaa Răspunde

    Probabil doamnele sunt nemultumite fiindca colega a primit “martisorul” mai des. 😉

    • comentator Răspunde

      Ai grijă să nu fii și tu avertizat că vei fi dat în judecată pentru calomnie! De restul cu identitatea de gen, discriminare, misoginismsau antifeminism sau altele nici nu mai povestesc. Una e pusă rău de tot pe harță. Iar aia cu dreptul la o părere proprie aia în aceste cazuri nu mai este valabilă. Trebuie să ai și tu părerea care ți se permite. 😮😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.