Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

ROMÂNIA 2024. Locuitorul unui oraş şi-a “zidit” duba de bloc

Un locuitor din Bacău și-a făcut o extensie bizară la apartamentul în care locuiește: a lipit pe exteriorul blocului o parte dintr-o dubă.

Fotografia s-a viralizat pe internet, iar jurnaliștii de la publicația locală „Deșteptarea de Bacău” au mers să vadă depozitul-dubă și să discute cu proprietarul „construcției”.

Însă între timp proprietarul – care nu a fost găsit – a demontat ciudata extensie, probabil speriat de eventualitatea unei amenzi, scrie sursa citată. Totuși, într-o fotografie realizată de jurnaliștii din Bacău încă se observă conturul fostei anexe de la parterul blocului.

3 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Vreo covrigărie ??

  2. 😉😉😉 Răspunde

    Sau a luat curba din scurt și nu a socotit bine și s-a înfipt în colț. E și mașină englezească cu volan pe dreapta, mno. 😉 Altul de la noi acum un an jumate a parcat cu mașina în casă. Asta este. Ne mulțumim cu puținul ce-l avem. https://www.presasm.ro/foto-video-locatarii-casei-avariate-de-masina-au-scapat-la-limita-soferul-a-decedat/

  3. DRAGOSTE Răspunde

    SSA GÂNDIT CA DUPA ACEA BUCATĂ DE DUBĂ NU MAI PLATESTE IMPOZITUL LA TRÂNTORI BUGETARI CARE AR FACE BANI SI DIN NIMIC !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.