Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Spargeri date de o femeie în Satu Mare. A furat dintr-o firmă, apoi a intrat într-o casă

Spargeri date de o femeie în Satu Mare. Femeia, în vârstă de 47 de anim a furat dintr-o firmă, apoi a intrat într-o casă și a luat tot ce a apucat.

Ce spune poliția:

,,La data de 23 februarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 47 de ani, din Berveni, ar fi sustras dintr-o societate comercială situată în municipiul Satu Mare, o tabletă electronică și o imprimantă de mici dimensiuni, rezultând un prejudiciu de aproximativ 1.350 de lei.

Totodată, femeia ar fi pătruns într-un imobil din Berveni, de unde ar fi sustras un telefon mobil și bani, creând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei. Față de femeia de 47 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.