Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Rupți de beți, doi bărbați s-au ”distrat” la volan, în județul Satu Mare. Unul nici nu avea permis

Rupți de beți, doi bărbați s-au ”distrat” la volan, în județul Satu Mare. Cei doi au condus, pe rând, o autoutilitară prin municipiul Satu Mare, iar unul dintre ”petrecăreți” nici nu avea permis de conducere. 

Ce spune poliția:

,,La data de 23 februarie, în jurul orei 02.50, polițiștii din cadrul Poliției Carei-Biroul de Ordine Publică, au oprit un bărbat de 24 de ani, din Sărăuad, care s-ar fi aflat la volanul unei autoutilitare pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, în urma activităților investigative, polițiștii au constatat că autoutilitara ar fi fost condusă și de un al doilea bărbat, de 32 de ani, care la momentul opririi ar fi avut calitatea de pasager. Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Biroului Rutier Carei și al Secției Poliție Rurală Carei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.