Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Reacția sătmărenilor la ştirea cu preotul acuzat că a agresat copii: “Nu îmi vine să cred”

Șoc și dezamăgire în rândul locuitorilor din Satu Mare după aflarea știrii că un preot din oraș ar fi agresat sexual două persoane minore.

Cetățenii sunt profund marcați de acest eveniment, exprimându-și neîncrederea în faptele atribuite preotului. Există și voci care refuză să accepte sau să creadă că un preot ar putea să comită astfel de fapte.

“Nu îmi vine să cred că un preot ar face asemenea fapte. Nu imi vine sa cred![…] Nu sunt de acord să pedepsească un popă, un preot sau cum îi zicem noi românii. Trebuie verificat, să fie mai sigur, nu trebuie arestat, că sunt mulți care sunt liberi, păcătoși.[…] Toată ziua se întâmplă crime, și ăștia sunt liberi. De ce? Eu nu sunt de acord ca un preot să fie arestat”, a declarat un cetățean.

Un alt cetățean și-a exprimat dezamăgirea față de acest subiect și față de faptul că astfel de fapte au ajuns să fie practicate și în Satu Mare. Acesta consideră că preotul trebuie să suporte consecințele și să-și asume faptele.

“Îmi pare rău că se întâmplă și la Satu Mare, dar să răspundă pentru faptele lui”, a declarat un alt cetățean, exprimându-și dezamăgirea față de situație.

“Ceva groaznic, asta trebuie pedeptist”, a declarat o femeie.

În momentul de față, în oraș există atât persoane care consideră acest gest ca fiind unul ireal, mai ales fiind realizat de un preot, precum și alții care sunt profund dezamăgiți de gravitatea situației.

4 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    E făcătură. Postul este vânat de “UNU PENTRU ODRASLE”. Ii dai în cap la părinte, de restul se ocupa “portocală”. Gata, problemă rezolvata. 2 minori implicați, DUMNEZEU are grijă, nu rămâne așa.

  2. Stela Florica Roib Răspunde

    Totul este o înscenare, părintele nu ar face așa ceva niciodată este un duhovnic cu credință și iubire și onoare

  3. ilie Răspunde

    De era o parohie intr un catun sarac nu trebuia la nimeni,dar asa nu conteaza ca distrugi o familie respectabila cu ajutorul unor prunci nemancati si momiti cu bani sa declare orice! E strigator la cer cum se permite distrugerea unui OM fara martori fara dovezi ,poze sau mesaje ceva cat de cat,doar cu un denunt calomnios! Sper ca adevarul sa iasa la lumina iar cei vinovati moral sa plateasca!

  4. cetatean Răspunde

    Sper sa-l atinga si pe el colegii de camera .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.