Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

VIDEO. Sofinel Ciurdaș, candidatul PNL la primăria Bârsău. Cozma: ,,E vremea schimbării!”

Sofinel Ciurdaș este candidatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare pentru comuna Bârsău, iar liberalii sunt convinși că au ales persoana potrivită care să reprezinte această zonă. ,,E vremea schimbării pentru comuna Bârsău”, spune președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

,,Sofinel Ciurdaș e candidatul nostru pentru această frumoasă comună, comună însă care are nevoie de o persoană pregătită, care să vină cu o viziune nouă, să rezolve problemele urgente, canalizarea și alte lucruri importante de care au nevoie cetățenii. Împreună vom crește această zonă, cu un cadru natural deosebit. Împreună vom reuși!”, a spus Adrian Cozma.

Sofinel Ciurdaș este din Bârsău de Sus, de profesie este inginer Autovehicule Rutiere și are 27 de ani. ,,Sunt convins că împreună vom face treabă bună”, a spus candidatul PNL la funcția de primar al comunei Bârsău.

5 comentarii

  1. SupoziThor Răspunde

    Bă deputatul lui pește, când o să revină ștrandul municipal înapoi în posesia municipiului, de la oșanul pocăit care l-a devalizat?
    Fiind prieteni și colegi de partid, s-ar cuveni să știi, mai ales că îi ești șef politic!

  2. Pop Răspunde

    “Sofinel” :>))))))))))))))))) auleoooo de unde ii numele ăsta? Și încă și “Ciurdas” :)))))))))

  3. c-block Răspunde

    Unu la mână, momentan primar la Bârsău este Traian Ciurdaș de la PSD. Oare o fi neamuri?
    Doi la mână. Din moment ce pe f.bookul dânsului ca și domiciliu figurează Bârsăul de Sus – Maramureș, La toți ăștia le recomand să candideze în județul Marmureș. Valabil și pentru alții de prin Oaș care zic în gura mare că sunt maramureșeni. Hapoi să meargă acolo. Nu de alta dar zona nu a aparținut de Maramureș decât pe vremea regiunii desființate prin 68. Înainte chiar și Baia Mare ori Baia Sprie a aparținut de județul Satu Mare, cel istoric, inclusiv în perioada interbelică.

  4. Bălănel&Miaunel Răspunde

    😂🤣😅. De acolo veci nu scoateti pesede din capul oamenilor. Dar cineva tot trebuie sa fie si pe locul 2. Sau locul 3.

  5. Vasy Răspunde

    Da, “e vremea schimbarii”, oare cum ar fi tu Adi sa dai un exemplu si sa pleci ca sa fie altul in locul tau? Eu aia numesc schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.