Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Accident grav lângă Negreşti Oaş. Intervin pompierii

Accident grav lângă Negreşti Oaş. Secția de Pompieri Negrești Oaș intervine la un eveniment rutier produs între localitățile Bixad și Negrești Oaș, unde un autoturism a lovit un stâlp de electricitate.

La fața locului s-au deplasat 6 cadre militare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Șoferului și celuilalt ocupant al autoturismului li se oferă îngrijiri medicale la fața locului, aceștia refuzând transportul la unitate spitalicească.

Pompierii militari acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Circulația este posibilă pe un singur sens de mers, la fața locului fiind prezent și un echipaj al operatorului de distribuție care administrează rețeaua electrică din zonă.

SURSA: ISU Satu Mare

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Pe drum drept? Ăsta este pericol public,ar trebui să i se suspende permisul pentru prostie, de fapt ce-i drept aproape toți din zona asta sunt niște catastrofe la volan.

  2. 😮 Răspunde

    O vinit acas’ mai repidi “la minye acas’ la UK”???? Întreb așa numai să știu ca să fiu mai atent când circul prin zonă. Că înseamnă că s-a deschis cam devreme sezonul de “vânătoare”. 😮 Mulțam pentru informația utilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.