Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Accident în municipiul Satu Mare. Sătmăreancă lovită de o mașină

Accident în municipiul Satu Mare. O sătmăreancă în vârstă de 25 de ani a fost lovită în plin de o mașină pe drumul Careiului și a fost dusă de urgență la spital. 

Ce spune poliția:

,,La data de 11 martie, în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Careiului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 42 de ani, din Satu Mare, ajungând la intersecția cu bulevardul Lalelei, ar fi accidentat o femeie de 25 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. y Răspunde

    Morții mă-si de vacă, dacă căsca ochii nu se întâmpla nimic!

  2. Asistenta Răspunde

    Să te tot duci la cumpărături la Lidl și să te calce un camion pe trecerea de pietoni de acolo. Asta îți doresc. Și să zbiere cei din salvare la tine că boule de ce nu ai belit ochii!

    • radical2 Răspunde

      Pe Careiului se intampla multe accidente cu pietoni. Chiar daca acestia trec regulamentar. Ar trebuii niste indicatoare cu limita de viteza 40-50 . Macar intre cele 2 poduri. Sunt multi soferi care au viteza mare si nu mai pot controla msasina in multe situatii de genul. Si cine nu respecta, sa fie amendat. SAu sa fie montate camere cu radar. Nu ai cum sa conduci ca un animal in zona aia. Ca nu esti singur pe camp. Esti intr-o zona foarte aglomerata la orice ora. Pe langa soferii care provoaca astfel de tragedii si politia are parte din vina ca nu vine inca cu solutii dupa atatea accidente. Unele mortale din pacate.

      • Asistenta Răspunde

        Unde a avut loc accidentul clar ar trebui un semafor, macar din ala cu buton. Normal nu ar trebui daca ne-am civiliza odata dar unii soferi de cum se vad in masina se dezbraca de toata umanitatea lor. Si la biserica ortodoxa de pe Goga acolo la parcul George Boitor din Soarelui nu era luna fara un accident rutier major, chiar mortal. De cand cu semaforul nu sunt decat maxim tamponari intre masini dar pietoni calcati nu prea mai sunt. De aici dupa mine concluzia directa este ca asta trebuie facut. De cand sloganul este fluidizarea traficului este din ce in ce mai rau. Ca sa nu povestesc ca majoritatea nici acum nu stiu sa circule intr-un sens giratoriu. Aia cu indicatoarele cu limita de viteza nu tine. Majoritatea vor zice ca nu au observat. De fapt observa dar ignora. Dupa mine politia ar trebui sa fie zilnic pe soferii astia.

      • H&R Răspunde

        @radical2
        Viteza la trecerea de pietoni este 30 km/h.

  3. Buca Răspunde

    Acum că avem centură de ocolire, pe toate drumurile din oraș ar trebui să fie limitată viteza la maxim 60 Km/h pe drumurile radiale, și 30/40 Km/h în zonele aglomerate!
    Pe drumurile Careiului, Lucian Blaga, Cloșca, Aurel Vlaicu, Henry Coandă și Botizului, toate trecerile de pietoni trebuie să fie supraînălțate, în zonele dens populate, iar în rest semaforizate!!
    Este inadmisibil să moară oameni nevinovați din cauza unor idioți vitezomani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.