Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Carte pentru copii scrisă de un tânăr din Satu Mare! „Dana și verișoarele” i-a cucerit pe copii și părinți

Un tânăr din județul Satu Mare, Ionuț Rusu, a reușit să cucerească inimile copiilor și părinților din România prin lansarea cărții pentru copii Dana și verișoarele.  Ionuț a transformat o simplă povestioară într-o cărticică fascinant ilustrată, cu ajutorul artistei Ana Coroi.

Lansarea cărții a avut loc recent și a fost un eveniment plin de emoție și bucurie. Părinții și copiii s-au adunat pentru a descoperi această nouă creație literară. Pasajele din carte au fost citite cu voce tare, iar ilustrațiile au captivat imaginația celor mici, transformând evenimentul într-o experiență memorabilă pentru toți participanții.

“Dana și verișoarele” poate fi achiziționată acum la Bookstory, iar toți banii obținuți din vânzarea cărții vor fi donați către Asociația Cărțile pe Față. Ionuț Rusu a dorit să lămurească faptul că personajul principal din carte nu are legătură cu Dana Budeanu și că nu are în plan lansarea unei cărți de bucate cu titlul “Dana și perișoarele”.

Tânărul talentat a transmis un mesaj de recunoștință pentru susținerea primită și a subliniat că va continua să se implice în proiecte menite să aducă bucurie.

„La invitația lui Victor Miron, am scris o povestioară/poezie pentru copii, care s-a transformat peste nopți într-o cărticică gata colorată, cu ilustrații făcute de Ana Coroi. Ieri a fost lasarea la care s-a citit, s-au făcut poze și am dat în premieră autografe, sub care am scris din greșeală data de azi. Cartea “Dana și verisoarele” se găsește de vânzare la Bookstory iar banii strânși merg la Asociația Cărțile pe față așa că în continuare nu sunt o opțiune pentru dat bani împrumut. Ca să răspund de acum la două posibile întrebări, personajul nu are legătură cu Dana Budeanu și nu, nu urmează și o carte de bucate cu numele Dana și perișoarele. Mulțumesc pentru susținere”, a transmis Ionuț Rusu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.