Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Accident grav în Satu Mare. Mașină în stâlp, persoană încarcerată

ACTUALIZARE 3. Șoferul decedat în accidentul de pe drumul Odoreului avea permisul suspendat. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 martie în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Satu Mare.

ACTUALIZARE 2. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

ACTUALIZARE. Victima, de sex masculin, a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical prezent la fața locului, care efectuează manevrele de resuscitare.

Știrea inițială:

Accident în municipiul Satu Mare. O mașină a intrat într-un stâlp, iar o persoană a rămas încarcerată. Accidentul s-a produs pe drumul Odoreului, iar la fața locului au intervenit de urgență pompierii.

,,Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat în stâlp) cu o persoană încarcerată, inconștientă, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. Se deplasează o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea, TIM și EPA SMURD cu 15 cadre militare”, informează ISU Satu Mare.

Un comentariu

  1. 🤧 Răspunde

    Acesta era de la SC electrica sa, a constatat ca stâlpii erau prea des plantati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.